Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Ertheto amit irsz. Oszinten szolva en pl 3 dolog miatt vettem meg az SE-t az i7 es i6 melle.
1: kivalo ar/ertek arany. Az A9-es SoC annyira rendben van es idotallo, hogy minden feledat elvegzesere alkalmas. 3D touch funkciot szeretem de 4”-on teljesen foloslegesnek talalom, leven kenyelmesen aterem a kijelzot.
2: hasznalhato design szempontjabol tokeletes az eszkoz. Nem csuszik a hatarozott eleknek es meretnek koszonhetoen, mint a i6-i6S es igen a jet black i7. (Pedig a polirozott haz miatt kevesbe csuszos, de meg igy is kezbol kiugros kialakitast kapopt.)
3: kiegeszitok garmadaja elerheto ra es igen csak jo aron leven kompatibilis az 5S-el es i5-el. Az osszes kieg amit az i5-omhoz vettem anno passzol es ezzel tobb tizezer forintot sporoltam.
+1: egykezes hasznalatra jelenleg az iPhone szeria legjobb modelje. Nagyon sajnalnam ha modellfrissites nelkul tunne el a palettarol, mint ahogy sajnos valoszinuleg az iPad mini fog.most egy 10,5-os pro-t tervezek venni es megvallok a szeretett Mini 3-amtol, mert az iPad mini 4 HW-es szempontbol ar/ertek aranyban nem jo ajanlat. Az iPad 9,7 2017 egy ar/ertekben best buy eszkoz, de a felhasznaloi szokasaim valzotasa miatt, mar nem jatszik kompromisszumok nelkul. (128 GB max beepitett offline elerheto tarhely) pedig a dock csati nem is erdekelne. Ugyis egy magic keyboard 2-ot hasznalnek vele. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Tőzsde és gazdaság
- OpenMediaVault
- Éjszakai műszak
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest