- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Tudtam, csak nem emlekeztem ra. De biztos voltam voltam benne, hogy mar volt ilyen az X elott.
Volt meg egy keszulek, csak arra sem emlekszem.
Az, hogy ezt beallitja az Alma sajat egyedi megoldasnak....
Eddig, folyamatosan a rendszer mukodesevel jottek, es nem nyilatkoztak a hardverekrol, mondvan nem az a fontos. Most meg azt villogtatjak. Innovacio nincs szerintem tovabbra sem. Iparos munka, a faceid, majd bizonyitja, hogy hosszutavon eletkepes lesz e. Felfedeztek a led kijelzot, es a"kavamentesseget"
400k koruli aron, meg a minimum elvart szerintem a tokeletes mukodes.
A rendszerbiztonsag, stabilitas magas szinten van. Megis bekerulnek olyan opciok, amik droidon evek ota van.
Tarhely tisztitas sokaig nem volt pl. Nem tudom mit csinaltak azok akik nem ertettek mi miert van?
Elvittek szervizbe ott meg jo penzert lementettek a tartalmakat valamire?
Vagy nekiallt pc-n zsonglorkodni, valahogy helyet csinalni?Az interjuban elhangzottakon pedig mosolyogtam eg jot
, hoztam is ajandekot meg nem is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt kellene megértenie a cégeknek, hogy abszolút nincs szükség kávamentes megoldásokra. Az biztos olyan szép lenne mint egy műtárgy és pont ugyanúgy vitrin mögött kellene tartani. Korábban ha nem esett "pofára a telefon jó eséllyel nem lett semmi baja, de minél kisebb a káva, kisebb a védelmi, zóna, annál valószínűbb hogy törik a kijelző is ilyen telefonnál az gazdasági totálkár. Biztosítás nélkül én abszolút nem vennék ilyen telefont, de egyszerűbb választani egy olyan telefont, amit nem kell óvni mint a hímes tojást.
Ez a kávamentesség ugyanolyan baromság mint a vékonyítási, könnyítési verseny. Inkább legyen vastagabb, legyen benne gyengébb processzor, de legyen nagyobb az akkuidő. Se a tabletnek se a telefonnak nem kell notebook szintű teljesítményt hoznia. Ma szerintem az átlagos okostelefonban több memória és nagyobb felbontású kijelző van mint a notebookokban, asztali PC-kben. Ez a specifikáció háború teljesen elvitte a telefonok fejlődési irányát rossz felé és sajna az Apple is beállt a sorba pár éve, pedig sokáig nem növelte a kijelző felbontását sem. Sajnos a chip gyártástechnológiai ugrásokat ők sem arra használták, hogy kicsi teljesítménynövelés, de jóval takarékosabban, hanem jóval erősebb cpu-gpu változatlan vagy minimálisan alacsonyabb fogyasztással. Olyan chip van egy iPhone-ban, ami tökéletesen kiszolgálna egy notebookot vagy egy irodai számítógépet is... sőt már komolyabb feladatokra, játékra, videovágásra is alkalmas valamennyire. Ez szerintem nem jó út. A tabletnél még megértem, de telefonnál nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest