- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Ahogy mondod, azért bukott el a navi appok nagy része, mert szar volt. Egyedül a Sygic nyújt értékelhetőt. Jót kell csinálni és kész. Az iGo simán uralhatná az Androidos piacot, ha minőségi Appot adnak ki.
Azzal jobban járt az iGo, hogy emberek százezrei, milliói warezolva használják, mert máshogy nem lehet beszerezni? Nem mondom, hogy ha be lehetne, akkor minden warezoló megvenné, de egy részük biztosan! Sokaknak tuti megérne egy kis pénzt (persze nem a horror 75 eurósat) a folyamatos frissítés, és a support.
Viszont ehhez időben kellett volna ébredni, sokan már mást választottak. Pl én 20 euróért a Sygicet, örök liszenszel, teljes Európa térképpel. Pedig ha tehettem volna, akkor tuti iGo-t veszek!Nah, végülis nekem aztán mindegy! Biztos jól átrágták a dolgot, mielőtt így döntöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Április 20-tól ingyenes lesz a szoftver letöltése, ezzel ünnepli az NNG a tizedik születésnapját.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest