- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tudja valaki, hogy az igo szuninnapp alkalmazásban, hogy lehet az utvonalpontokat ugy mozgatni, hogy feleslees kerülö utakat ne tegyen bele vagy arra tudjam huzni az utvonalat amire én szeretném.
illetve, hogy ne kapcsoljon ki a kijelző amikor navigál?
-
Caldera
aktív tag
Észrevettétek már, hogy a "forduljon enyhén jobbra" forduljon enyhén balra" utasításokat fordítva mondja a program az út valódi vonalvezetéséhez képest?
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
dr.laci1
tag
Sziasztok.Most nincs androidos telóm,ezért valaki a telepítőjét le tudná menteni?az 1.0-ás app megvan,a 2.0-ára telefon hiányában frissíteni nem tudok.
Köszönöm -
balees
tag
válasz Grande Ale #823 üzenetére
Nekem is azt írja hogy nexus 5x-el nem kompatibilis...
-
törölt tag
-
Grande Ale
őstag
Telefont cseréltem,nexus 5x. Nexus 5 volt előtte, ott minden rendben volt, ennél azt írja hogy nem kompatibilis. Mi lehet a gondja?
-
user01
aktív tag
Üdv!
Ennek a térképe fog frissülni valamikor, vagy a tavalyi marad a végleges? -
Rotcsa
tag
válasz Viktor0610 #816 üzenetére
Ó, bocsi!
Kerestem is a kommentemet az említett toicban, de nem találam. Csodálkoztam, h miért..
Elnéztem a linket , amikor ide kattintottam. Törölheted. -
Rotcsa
tag
Sziasztok!
Van ebben magyar nyelvű menü?
http://www.expansys.hu/motorola-moto-g-2nd-gen-4g-black-275401/ -
trebrona
nagyúr
http://www.igonavigation.com/wp-content/uploads/2015/04/Android_Rovid-kezelesi_utmutato.pdf
http://www.igonavigation.com/wp-content/uploads/2015/04/Android_Felhasznaloi_utmutato.pdf
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
ngabor2
nagyúr
Valahol elérhető ehhez használati utasítás, vagy kézikönyv? Bizonyára velem van a probléma, de pl. eddig nem bírtam beállítani házszámot a keresésnél. Jópár éve használtam utoljára (még Spicán, adták vele), de azt másként kellett kezelni. A Navigonhoz vagyok szokva, az megy is, de ha már van lehetőség, ezt is használnám.
-
zseko
veterán
Másnap csont nélkül sikerült.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Szoftverhiba miatt új telefon, új telepítés (lett volna, ha már egyszer megszerezve és benne a telepített listában): "A termék nem elérhető"
FaszaHR24.hu
-
vacsa.
csendes tag
válasz internetezoo #802 üzenetére
igen, egy időre valóban eltűnt, de már újból van: [link]
-
internetezoo
senior tag
iGO Primo Başarsoft megszűnt a Play áruházban [link]
-
fi:zi'k
nagyúr
Ez sem teljesen jó, mert ha amúgy nem vihet autópályán, és hosszabb szakaszon akarok menni (M0-tól függetlenül, akkor csak később akár majd rávinni a pályára. Eddig is néznem kellett előre, hogy melyik fel/lehajtón menjek, ezután is kell ezek szerint.
Most meg igo-t használok, de ha elviszik a Mi3-at, akkor marad a Lumia és a Here Drive.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
S e t h
nagyúr
Tegnap Lumiás haverom szólt, hogy kaptak frissítést a Here-re, androidon milyen lett?Mondom nekünk nem jött, de ő panaszkodott, hogy Budapesten nem talál egy címet(1038 Bp, Honvéd utca 25), én sem találtam a Here-ben, viszont az Igo szépen kidobta, bár az is igaz, hogy csak - ha jól emlékszem- 1-16 között talált csak számokat.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
fi:zi'k
nagyúr
Igo és/vagy Here Drive esetén ti hogy adjátok/adnátok meg a navonak, hogy az M0-t használja, de tovább ne?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
ericssonfan2
tag
Próbálgatom, mióta kiadták, és nem tudom, hogy a térkép régi, vagy a "motor" butácska, de elég sokszor akart nevetséges útvonalakon vinni, pedig Budapesten próbáltam.
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a valaha méltán híres iGO-t bőven beérte a konkurencia, szerintem egy ingyenes offline Navmii is hozza a szintjét..."A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
Krisz79
őstag
Kinek mi a tapasztalata a születésnapi Igo-val kapcsolatban?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
dokee78
félisten
Navi topik okostelóra,bár nem csak IGO.
Jöhetnek tippek,tapasztalatok ötletek a "No Warez" szellemében. -
tvamos
nagyúr
válasz #79335424 #783 üzenetére
En egy kerekparos navit szeretnek, Jakso Laci hangjaval... "Kontrazza g..ci, kontrazzzzzaaaaaaaaa!!!..."
(#785) Somatom válasza dzsi23 (#784) üzenetére
Ezt nem hallottam... de amugy mar annyi az alternativa, hogy nem is nagyon erdekes. Persze, jopofa, hogy Magyar, meg en is Magyar vagyok, meg a Ferrari-ban is ez van... Elkepzelem, hogy lenyitom a tetot, es Pako hangjan ordit a navi...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
törölt tag
Trollkodás??? Nem tudom, hogy Te mennyire követted eddig az NNG és az IGO "fejlődését". Tudod hányan javasoltak nekik hasznos dolgokat, próbáltak együttműködni? Le se sz.ták. Volt, aki meg is csinálta a jobbítást. Önzetlenül, ingyen tette közzé. Na, őt meg kicsinálták, hogy biztosan elmenjen a kedve az ilyesmitől. Meg is szűntette a honlapját. Bocs, de ezek után engem nem hat meg, hogy most előadják a Nagy Nyitás című színdarabot.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz #79335424 #783 üzenetére
Ehh, már hiányzott innen egy kis trollkodás, de tudom, hogy szereted itt kavarni a sz.rt. Miért ne hinném el? Miért ne olvashatnák? Nem vesz el sok időt az életükből. Te csinálnál egy alkalmazást, nem olvasnád el a véleményeket? Szomorú... Ahogy írtam, "vagy lesz belőle valami, vagy nem", de ha elolvassák, már nem felesleges leírni.
-
dzsi23
addikt
Nem felesleges, pont erről volt szó a másik topikban. Az ötleteit leírhatja bárki, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
-
Kasya
nagyúr
Ha ennyire arerzekeny vagy, hasznald a HERE-t, vagy figyeld a Sygic hirleveleket pl, ahol havonta-ket havonta 25-75% akciokat tartanak. De sok alternativa van...
Van valasztasi lehetoseg, teljesen felesleges az IGo-t mar most olcson kerni. Sose volt a legolcsobb, de nekik is voltak akcioik.
-
vacs
veterán
Kedves NNG.
Örülök neki, hogy jön androidra a fizetős iGO, biztosan megveszem ha korrekt áron adjátok majd.
A korrekt-et a magyar munkás ember béréhez képest értem, nem a több száz ezret kereső irodai alkalmazottéhoz.
Környékünkön a kétkezi munkás ember örül, ha havi nettó 100.000-et megkeres (de sokan még ennyit se), viszont navira nekik is szükségük van olykor.
Ha lehetséges ezek alapján árazzák be a terméket.
Sokan a full eu térképre izgulnak, de kevés lehet az olyan magyar, akinek ténylegesen szüksége van rá.
Sokkal inkább egy okosan összeválogatott térkép csomag (csomagok) kellenének.
Mondjuk lehetne fix csomag pl 5 térképpel, és én választhatom ki, hogy mik legyenek azok (persze a magyaron kívül).
Pl aki nyugat mo-n lakik azoknak nem feltétlenül kell ukrán térkép, sokkal inkább horvát/szlovén/osztrák (esetleg szlovák), akár csomagban. Lehetnének előre összeállított térkép csomagok, de akár egyedileg összeválogatható is jöhetne, a hangsúly a baráti árakon legyen!
Köszönjük.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
-
laszlohu
addikt
Bocs,
Hogy térképhibát jelentek be, de ezért nem szeretnék a naviextras-ra beregisztrálni,
Siófokon a vitorlás utca 2 , 3 nál
Nem szabadna arra terveznie,
Mert útjavítás miatt le van zárva. -
dokee78
félisten
Miért nem mutatja a 3D épületeket?
Pedig be van állítva. -
törölt tag
válasz purpledonkey #766 üzenetére
Attól, hogy ingyenes, még ugyanúgy jogvédett és a Play -ről, közvetlenül az eszközre letöltés kritériumát pontosan az IGO Felhasználói Licenc Szerződése tartalmazza, amit az első használat előtt el kell fogadnod.
-
purpledonkey
tag
Ha nincs hozzáadva a google acc-odhoz, akkor az elvileg nem jó a "lifetime"-hoz mert a frissítést nme tudod onnan letölteni továbbra sem.
Ebben az esetben is biztos hozzá tudsz jutni a frissített alalmazáshoz, csak úgymond nem "legálisan".Bár itt a topikban többször felmerült, hogy ez warez, de azt nem teljesen értem, hogy egy ingyenes alkalmazás esetében beszélhetünk-e warezról, ha nem google playen keresztül kerül a készülékre, mert elvileg a warez az, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztése.
Szóval meg kéne nézni, hogy az NNG szerződési feltételeiben ez szerepel-e?
Ez már nem annyira függ össze a kérdéseddel, szal be is fejeztem -
svili
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a kerékpáros navigálással?
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Werkly
őstag
Ha fájlmegosztóról töltöttem le amit más tett föl úgy az nem jó már lifetime?
-
tamas1985
tag
Sziasztok!
Egy ASUS ME103K tabletre szeretném felrakni, megoldható ez valahogy?
Előre is köszi -
BlacKSouL
addikt
Azt mondja meg nekem végre valaki, hogy ha herében egy útvonalat megterveztetek, és aztán eszembe jut, hogy 2+ köztespontot is útba akarok ejteni, akkor azt hogy tudom megcsinálni, mert sosem sikerült, igón viszont 3 kattintás, és betervezi.
Nekem a heréből nagyon sok apró beállítási lehetőség hiányzik, ami az igóban régóta benne van.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
trebrona
nagyúr
" az én telómon már megtalálja az igo-t, mivel felraktam, ezért ott nem tudtam demózni.
de a másik telón, amin próbáltam, ott pont ugyanaz a kép fogad, mint ami eddig az enyémen."A félmondat értelmezéssel hidd el nincs gond, de ha az általad írt egész mondatot értelmezzük, teljesen más a mondat jelentése.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
törölt tag
Hivatalosan sztem nem. Most nem tudom neked megnézni, mert újratelepítettem, telepítéskor elvettem a netet és azonnal fagyasztottam. De ha jól emlékszem, a menüjében, a tartalomnál van egy car licenc. Nem hiszem, hogy a személyautós navigálás külön licencet igényelne. Ezért arra tippelek, hogy ez a járműmegjelenítő funkció a licencköteles. Egyébként sem sokat módosíthatsz legálisan, de licencköteles funkciót biztosan nem. De talán nem is lenne nyerő ötlet belenyúlni. Aránytalan az erőforrásigénye a nyílhoz képest. Régebben legalábbis ezt tartották róla az "okosok".
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Szerintetek be lehet rakni "saját" járművet?
A gyáriak szerintem borzalmasak, ha jól emlékszem a content/car mappát kell létrehozni és oda rakni egy saját autót (Scenic)Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
dzsi23
addikt
Leginkább ez a "maga alá húzza" kavart be nálam, meg úgy az egész mondat, érdekes megfogalmazás, de így már értem, köszönöm.
A Play-en viszont nem kell kiválasztani, hogy appot, könyvet vagy mást akarok letölteni, mert ott van a kezdőképernyőn a kereső, tehát beírhatod egyből, hogy "szülinapp". -
bambano
titán
nem bonyolult.
ha ráklikkelsz a weben bármire, akkor ki lehet deríteni, hogy amit letölt, azt milyen programmal lehet értelmezni. alapértelmezett a böngésző. ezt a programot elindítja a böngésző. ha ráböksz egy doc-ra a weben, akkor maga alá húzza a wordöt. ugyanígy maga alá húzta a play-t.ha a playt elindítod, akkor a fő képernyőjén azzal kell kezdeni, hogy kiválasztod, mit akarsz telepíteni, programot, könyvet, zenét, egyéb megvásárolható tartalmat. ráböksz az applikációra, utána megkeresed, ráböksz, hogy azt akarod telepíteni. ekkor kihozza az applikáció telepítésnél mutatott adatait, a nevét, pár soros leírását, screenshotokat, véleményeket. na ide hozott be, nem pedig a kezdőképernyőre.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nfsu17
veterán
én is gondoltam, hogy összeeresztem a herét, meg az igo-t, de ahhoz fel kellene tenni a herét, ahhoz meg lusta vagyok
meg amúgy is, nekem eddig teljesen jó ez az igo.
gyönyörűen beszél (külső samsung hd tts-el, ha minden igaz), mondja az utcákat is, pontos a gps is (50-et mutat az óra és a gps szerint 47-el megyek, kb ennyi mindenhol az eltérés).
a fogyasztása nagyon kedvező, szinte alig fogyaszt, 10%/óra körül volt legutóbb, de legyen max 12.
Ha a here ennél többet eszik, akkor nálam az már kapásból válóok lenne, mert nem fogok kábelt használni a kocsiban. És mivel nagyon részletesen beszél az igo (így van beállítva), így képernyő nélkül is teljességgel lehet használni, úgy meg tényleg alig eszik már.exDigi
-
dzsi23
addikt
"amikor beírtam az url-t, maga alá húzta ugyanazt a programot, amivel egyébként telepíteni kell rá a csomagokat, de nem a főképernyőn, hanem azon, amin a megtalált igo volt."
Ennek a mondatnak az értelmezésével inkább nem fárasztom magam, valszeg meghaladja a képességeimet...
-
S e t h
nagyúr
Amikor beértem városba, - ez már teszten kívül volt -. akkor kiváncsiságból ismét kipróbáltam és ott jelzett a tábláknál, tehát azt kell gondolnom, hogy az urbanizáció mértékét illetően, illetve ennek arányában is lehet kellően részletes az IGO, ritkábban van frissítve, vidék nem elsődleges preferencia, tudja a franc, viszont a Here térkép(magyar) önmagában is nagyobb.
Még vmi ami lemaradt, ez is érdekes.
Az IGO konstans 6-8 km/h-val mutatott kevesebbet a jármű kilóméterórájánál, amíg a Here esetében 3-4 km/h volt, viszont estére megbolondult és beállt stabil 5-re, de ez még mindig kevesebb volt mint az IGO-nál.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bambano
titán
-
S e t h
nagyúr
Csináltam egy rögtönzött tesztet, viszont hiba csúszott bele, mert el kellett térnem az útiránytól, hívást kaptam és mennem kellett.
Dióhéjban talán annyi, hogy az IGO jelzései a sebesség korlátozását illetően hiányosabbak, mint a Here által nyújtott lehetőség, viszont azért az sem tökéletes.
A Here időnként tojik a sebességkorlátozásokra, illetőleg jelzi , hogy most csak hatvan, negyven, viszont van, hogy idejekorán fel is oldja, már erőlteti, hogy toljam neki.
Az Igo viszont nemes egyszerűséggel az általam megtett útszakaszon egyszer sem jelzett, hogy fogjam vissza magam, mert korlátozták a sebességet, immár évekkel ezelőtt és táblaerdő jelzi mindezt.A Here magyar nyelve darabosabb, időnként elharapja a szavak végét, de célirányos, nincs mellédumálás, az IGO ehhez képest egy idegbeteg és szószátyár hebrencs.
A felülete az IGOnak szebb, viszont összetettebb is, a Here jóval egyszerűbb sémákban gondolkodik.
Meg fogom ismételni, sajnálom, hogy kevésbé lett objektív, mert el kellett mennem máshová, viszont az aksi fogyasztása is érdekes volt, 30%-kal többet szívott a Here, de azt is meg kell jegyeznem, hogy a GSAM Battery által volt ennyi az eredmény, az meg néha téved nem is kicsit.
Részletes tesztre egyelőre időm sincs, nem nagyon ástam bele magam az IGO sokkal részletesebb beállítási lehetőségeibe, kérdés ezek mennyire szükségesek és vajon hiányukat mennyire érezheti meg mondjuk akár a Here.
JA még vmi, kissé kiábrándító, hogy az IGO alsóbbrendű utakon nemes egyszerűséggel azt írja ki, hogy névtelen út x település közelében. A Here ehhez képest szépen írja akár a tanyák nevét is, az utak számát, ami nekem a munkámhoz nem egyszer fontos.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bambano
titán
böngészőbe beírtam az url-t, amit itt kaptam. az url a play.google.com címre mutat.
amikor beírtam az url-t, maga alá húzta ugyanazt a programot, amivel egyébként telepíteni kell rá a csomagokat, de nem a főképernyőn, hanem azon, amin a megtalált igo volt. ott ráböktem, hogy telepítse, ekkor kért guglis bejelentkezést, majd pont ugyanúgy, ahogy az egyéb cuccokat szokta telepíteni, letöltötte az igo-t és felrakta.és azóta működik.
tehát én saját kezemmel nem töltöttem le se apk-t, se zipet. gyakorlatilag az url-el be lehetett zavarni a play programot abba az almenübe és a programok közül oda, ahol az igo volt, utána felrakta és kész.
-
-
bambano
titán
oké, nem támogatott készülék, akkor miért ment fel rá szó nélkül?
költői kérdés volt. ha nem érted, hát nem érted, ez már így fog maradni.szerintem olyan szép idő van, a dunaparton meztelen csajok szaladgálnak, bőven van lehetőséged találni egy jobb témát, mint az én telefonomon rugózni napokig.
-
air
nagyúr
Tiszta sor. Nem támogatott a készülék.
Ha apk-ból telepíted manuálisan, akkor az nem minősül legálisnak.
De továbbra sem értem azt a mondatot, hogy "telepítésnél kérte a gugli accot".Illetve egy másik mondat:
"azoknál a készülékeknél, amikkel nem kompatibilis, nem hajlandó feltelepíteni"Egyértelmű, hiszen meg sem jelenik a Play-ben.
Ami pedig nem jelenik meg, azt nem lehet onnan telepíteni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
bambano
titán
megismételtem a keresést, az én telómon már megtalálja az igo-t, mivel felraktam, ezért ott nem tudtam demózni.
de a másik telón, amin próbáltam, ott pont ugyanaz a kép fogad, mint ami eddig az enyémen. itt van két képernyő:[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban értesz a Linuxhoz, mint én az Androidhoz.
De ez nem Linux, ne keverd a kettőt! Ha pedig bevallottan nem vagy otthon az Androidban, akkor inkább feltételezésekből ne vonj le hibás következtetéseket!
Továbbra sem értem azt, hogy ha kompatibilis az eszközöd - hiszen azt állítottad, hogy tudtad telepíteni és működik is - akkor hogy hogy nem találtad meg a Play-en.
Nekem a weben és a készüléken is egyetlen egy találatot ad ki ha rákeresek az "igo szülinapp" kifejezésre.[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Az értékeléseknél azt javasolják azoknak, akiknek a specifikációk szerint fel kellene települjön, de mégsem érhető el az áruházban, hogy írjanak emailt az oldal alján feltüntetett email címre és megoldják.
-
törölt tag
Itt nincsenek repók, mert egy cég kezében van a hivatalos szoftverforrás. Ezen kívül, a manuális telepítés lehetséges OS alól, csomagtelepítővel, vagy bemásolással, vagy nem OS alól, recovery -ből. Ezeket az egyéb lehetőségeket tiltja az NNG a VLSZ -ben, tehát vagy Play, vagy warez. De sztem csak elméletileg, mert bár nem vagyok képzett jogértő, de nekem ez a VLSZ kicsit zavaros, és több kiskaput is látok benne.
-
bambano
titán
válasz #79335424 #729 üzenetére
nem tudtam rátenni a rom frissítést, mert egy betű különbség van a verzióban.
azt tippelem, hogy ahogy a debianban is felsorolnak több repó-t, lehet, hogy az androidban is, és az, amiben az igo lett volna, kimaradt. a playben külön kiemelten ott van a trékom saját repója.de nem foglalkoztam androiddal, lehet, hogy tévedek.
-
dzsi23
addikt
Én még nem láttam olyat, hogy warezos alkalmazások bekerültek a saját alkalmazások közé, még akkor sem, ha a telepített alkalmazás oldalán "Telepítve" van, de lehetséges. Viszont ha a Play szerint nem kompatibilis, akkor a Play-ről nem tudja telepíteni, csak külső forrásból. De állítólag a Play-ről telepítette, így szerintem irreleváns az egész.
-
törölt tag
Érdekes felvetés, egy utánanézést megérne. Arra utalt, hogy sok szolgáltatós telóra külön romverziót ad ki a szolgáltató és hogy esetleg ezeknek valamelyik azonosítója, vagy aláírása kavarhat be a Play -nél. Vagy a szolgáltató a rom -jában belebabrált vmi olyan funkcióba, ami az adott alkalmazásnál kritérium lenne.
-
Lirion
addikt
ott kell lennie az 'iGO Navigation SzülinApp'-nak a 'Saját alkalmazások' között
Ez nem túl megbízható ellenőrzés, ugyanis a warez (vagy play szerint nem kompatibilis, de más forrásból feltelepített) alkalmazások is bekerülhetnek oda, igaz, frissíteni nem lehet őket, hiába írja, hogy esetleg van.
-
air
nagyúr
-
bambano
titán
az a nagy igazság, hogy teszek rá, hogy a play szerint kompatibilis-e vagy sem. közvetlen url-lel megtalálta és felrakta és működik.
ismétlem: működik.
azoknál a készülékeknél, amikkel nem kompatibilis, nem hajlandó feltelepíteni.
közben egy másik telefonnal is próbáltam, ugyanez volt a probléma, de ott nem rakta fel a közvetlen url-ről sem, mert arra azt mondta az igo telepítője, hogy nem kompatibilis. ebből azt a tanulságot tudom levonni, hogy a trékom számára módosított cucc miatt akadt ki.
még annyit hozzátennék, hogy telepítéskor kérte a gugli accot, így megalapozottan hihetem, hogy legálisan került fel a telefonra és hozzáregisztrálta magát a gugli acchoz.
-
dzsi23
addikt
-
Grande Ale
őstag
Valahol hozzáadtam hasznos helyeket, hogy miket mutasson. Mostantól nem találom. Tudom, hogy béna vagyok, de hol van ez a menü?
-
air
nagyúr
Hozd létre kézzel a mappákat!
(#714) bambano
Ha keresésnél nem dobja ki a tálaltok között, akkor az azért van, mert az adott készülék nem kompatibilis. Erre nincs megoldás.
Ha a készülék kompatibilis, és beírod a keresésbe, hogy igo szulinapp, akkor 1 találat van.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
bocs, hogy nem olvastam végig 180 hsz-t, de olyankor mit lehet tenni, ha bemegyek a záruházba és igo szülinapp keresésre mindenféle m_us_z__l_im alkalmazást ad csak, navigációt nem?
trékomos padfone2.
az a baja, hogy nagy tabletnek hiszi a telefonomat?
-
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, 19-én én is leszedtem az iGo-t a Samsung S4-esemre és tökéletes, csak ugye az enyém i9506-os modell szóval nemsoká jön rá az 5.0-ás android, és az lenne a kérdésem hogy lehet majd azt megoldani hogy frissitésnél megmaradjon az iGo-m? Köszi előre is a válaszokat!
-
air
nagyúr
válasz gyuri2008 #700 üzenetére
Most ebbe ne menjünk bele mélyebben, mert én is segítettem! Csak ott tenni is kellett volna valamit.
Viszont nem arra van a fórum, hogy mindent 168 milliószor írjunk le.
Sokkal hasznosabb az olyan tudás, ha tudom, hogy mit, hol találok meg, és ebben az esetben még a sikerélmény is megvan, hogy egyedül oldottam meg a problémát, nem azt vártam, hogy valaki más megoldja helyettem.[ Szerkesztve ]
-
újraregelt
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- Interactive Brokers társalgó
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmgyűjtés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest