- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Yettel topik
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Gabesz87 #596 üzenetére
Olvasd át ezt, itt mindent megválaszolnak.
(#599) anonymus89 lehet hogy mégsem, beleolvastam a fenti linkbe, és ott írják a iOS-t is, így úgy néz ki én tévedtem és le lehet tölteni az ottani áruházból is
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz
anonymus89 #597 üzenetére
Most komolyan azt kérdezed hogy tölthetsz le iOS-re egy androidos programot ?
(#596) Gabesz87 Igen. Elvileg igen. Nem.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
iOS-re a letöltésnek mi a menete?
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Gabesz87
veterán
Ha jól értem, akkor ez csak itthon tölthető? Nővérem próbálta letölteni a Sony Xperia Z1 Compact-jára, de nem sikerült. Azt írta, hogy az ön tartózkodási helyén nem elérhető az alkalmazás. Gondolom ez azért van, mert Németországban lakik, és német kártya van a telefonban, de magyar nyelvre, és lokációra van állítva. Legalább is azt mondta. Szóval akkor ezek szerint esélytelen, hogy letöltse, nem fog menni? Van amúgy magyar SIM kártyája is, másik telefonban azt is használja. Ha azzal letölti, majd visszateszi a német kártyát, fog működni a program? Ha így megoldható, más térképet lehet rá tenni ugyanúgy, mint az eddigiekben, letöltött térképet a maps mappába bemásolva?
-
gabor_01
senior tag
Készülhetne egy branding is lassan hozzá
(pl. mint a nanuka-PLajos féle...)
Enélkül elég sivár így a térképnézet.[ Szerkesztve ]
-
Nálam Galaxy S4-re és iPad3-ra települt (sőt Alcatel Pop C1 Dualra is), az Xperia T2 Ultra Dualra azt mondja, nem kompatibilis.
6", új hardver, nem tudom ebben mi lehet, ami nem kompatibilis.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
proci985
MODERÁTOR
Térjünk vissza ONba
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BlacKSouL
addikt
Menet közben is át lehet állítani gyalogosra. Menügomb, Beállítások, Útvonal beállítások, Jármű: és ott megadod neki a gyalogost, majd Vissza (ekkor látni hogy a kiválasztható úttípusok száma is lecsökkent), Vissza, Vissza, és máris gyalogos módban van.
Ja csak lassú vagyok
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
fojuzer
aktív tag
Nos letöltve a Sony Xp C502 és Huawei a,telokra,müködik!Kompatibilitás miatt sajna a Samsung Tab SM-T 315.ill SM-T-705-re nem sikerült.Háát ez van!Volna Mgyari alkalmazás csak nem minden ketyerére elérhetö szokás szerint.Vagyis átlagban Nesze semmi fog vidd! Igaz ezt a kicsit is becsülni kéne!Ha majdanan hazánkban,hazai OS-OP-rendzser nem lészen pokoli drága s csak nehány tipusra mükszi,na az Kánaán lészen,addig tessék megvenni,ha kell!//Bocsi,de gyalogos utvonal tervezésre hogyan lehet használni?,// mert ezt sokan nem találják!
föolvaso
-
Caldera
aktív tag
Nem tudom más is tapasztalta-e, de fektetett kijelzőn indítva az indítókép el van torzulva, állón hibátlan. (HTC Sensation XE 560x940)
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
BlacKSouL
addikt
"Nem elég az Svox classic nevű app-et telepíteni, hanem azon belül külön
le kell szedni(meg kell venni 3 €-ért vagy 676HUF-ért)a magyar TTS engine-t, majd a telefon beállításainal beállítani."Hogy pontosak legyünk, mert ez mindig kimarad a leírásokból...
-
Debilon
addikt
válasz
<Adamsky> #561 üzenetére
ez minden rendben van és eddig is tudtam, engem csak az zavar, hogy nyílegyenes úton lehetne menni a kútig, és ebből kifolyólag azt sem értem, hogy keveredtek oda a 19 meg 22 km-es útvonalak
na mindegy, csak furcsállom, mert egyik másik navi sem csinált eddig ilyet
EQMontoya: első indítása volt IGO-nak, nem volt utolsó pozíció, én csak a hosszú és felesleges kerülőutak tervezését furcsállom
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
nfsu17
veterán
most leszedettem a telóval a samsungtts hd hungarian nevezetű appot a galaxy apps-ból (kb 85MB) és ez még szebben beszél, mint az alap. Legalábbis a tesztszöveg alapján.
Azt most nem mondom meg, hogy ez IGO-ban is módosult-e, de szerintem igen. Nekem érthetőbbnek tűnik.exDigi
-
zseko
veterán
Valóban, az kimaradt
Gyári, csupán rootolva van az idióta sd kártya korlátozás miatt. Persze, ott van, és egy kép ahol alul a lényeg:
[link]
Lehet átírom a build.prob-ban S3-ra, a Samu meg nyeljen békát...Egyébként eddig sem értettem miért jó ha mondja az utca nevét, tudom hová akarok menni, oda vigyen el
Ha érdekel majd leolvasom a tábláról
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zeus90
aktív tag
Pár gondolat az utcabemondás-os beszélőhöz.
Bárki előhozhatja, mivel a content-ben ott van a voice (legalábbis a magyar biztos). Egy TTS engine-t kell csak alá dobni és máris kiválasztható lesz. Svox, Nuance (Vocalizer), Ivona, stb ezek biztos jók.
Láttam, hogy van aki telepítette az Svox-ot, de nem ment neki. Nem elég az Svox classic nevű app-et telepíteni, hanem azon belül külön le kell szedni a magyar TTS engine-t, majd a telefon beállításainal beállítani. Settings/Language&Support/Text-to-speech output (angolul)
Samsungosok örüljenek, hogy alapból van nekik TTS engine (már akinek van), többiek pedig telepítsetek egyet, ha nagyon szeretnétek utca neveket hallani.
-
EQMontoya
veterán
-
raskolnikoff
őstag
Biztos írta már valaki, de a cím eléggé félrevezető. (ios-eseknek legalábbis)
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
zoli62
addikt
Külső memóriakártyára hogy lehet telepíteni? (ICS, illetve JB)
-
<Adamsky>
nagyúr
"... az autót jelző nyilacska már a benzinkút felé állt, gondolom ezért lett a normális útvonal is betervezve.
na de nem mindjárt ez lenne az alap?"Nem. A navigációk -- míg el nem indulsz -- nem tudják, hogy merre néz a kocsi eleje. Amint megteszel pár métert fogja csak tudni, hogy merre van az előre.
" ... teszem hozzá itt sehol nincs megfordulást tiltás ... "
Régebben volt ilyen, hogy "u-turn" (megfordulás) engedélyezése. A WinCE-s verzióban mintha lett volna. Ebben a verzióban most én se találok ilyet. Sajnos ez kicsit butább.Viszont, -- és ez a lényeg -- a navigációt úgy kell használni, hogy az egy "mankó" a sofőrnek, de nem szentírás! Szóval az útvonal tervezés után mindig ellenőrizni kell, hogy merre is akar vinni, nem csak ész nélkül követni az utasításokat. Simán mondhat hibás irányt, sebességhatárt, stb.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Gondolod írtam volna ha előtte nem próbálom ki amennyire tudom?
S4-hez nem jár. Amennyire most időmből engedte, megtudtam S3-hoz pont igen, és S5-höz is. Még egy FB bejegyzést is találtam ahol pont kérdezik, hogy S4-hez miért nem jár. De mondok jobbat, a Samu app boltja is eltűnt a netről, legalábbis nálam az apps.samsung.com oldal sem jön be már, régebben még én is használtam.
Játékot csak azért hoztam fel, akár lehetne szidni ezt is, hiszen telefonnal 'megkaptam', mégsem kötötte hozzá a fiókomhoz, hanem csak a telefonhoz.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Van egy kis csúsztatás az egészben, ugyanis nem minden samsung telefon kapja meg. Nekem pl. történetesen nem jár az S4-hez a magyar tts. Nem is tudom letölteni. Ráadásul amit az S2-höz kaptam játékot és játszottam vele, azt S4 alatt meg kellene vennem... De mondhatnám a Gameloft-ot is akár mint egy szar cég, a megvásárolt játékkal nem tudok az új telefonomon játszani mert nem jó a felbontása.
HR24.hu
-
Debilon
addikt
feltettem telóra, útvonaltervezés próba, tőlünk pár km-re levő benzinkút-hoz a legrövidebb útvonal 19 km úgy, hogy először a két faluval odébb levő körforgalomig menjek él és onnan forduljak vissza (az a rövid, a gyors,a zöld és a jól követhető), de van egy 26 km-es verzió ami a gyors 2 névre hallgat
aztán visszalépek arra a szintre mikor mutatja az első variációt a térképen, és onnantól meg már a legelső 19 km-es út után minden más csak 6,2 km és 8 perces menetidő.
ahogy néztem a második nekifutásra az autót jelző nyilacska már a benzinkút felé állt, gondolom ezért lett a normális útvonal is betervezve.
na de nem mindjárt ez lenne az alap? akármerre is néz a pozíció jelző hegye.. teszem hozzá itt sehol nincs megfordulást tiltás, ami indokolná hogy egy távoli körforgalomban akarjon megfordítaniazért ez így elég gáz
GPS jel kiváló (az app szerint)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
dzsi23
addikt
válasz
#79335424 #553 üzenetére
És az a nuance tts hivatalosan is elérhető valahol? Én is utánanéztem még tegnap, és pár oldalon írják, hogy Mariskával ellentétben ez ingyenes, viszont mindenhol csak data.hu-s meg zippyshare-es linkek vannak. Vagy netán a Nuance rakta fel data.hu-ra? Kétlem. Ilyen formában Mariska is elérhető "ingyen", csak ez már warez.
De ha tudsz mutatni egy hivatalos linket, ahol ingyenesen elérhető, azt én is megköszönöm, mert nem csak samsung van a családban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
BlacKSouL #548 üzenetére
Ez is csak egy nyom, aminek érdemes lenne utánanézni. Ha jól rémlik, akkor a Samu hangnak a Nuance -hoz van köze. Az IGO is működik Nuance -szal. Ehhez Androidon hozzá lehet jutni. Vmelyik billentyűzet alkalmazás is használja a diktáláshoz. Tudom, hogy az egy más dolog, de sztem a hangmotor tekintetében van összefüggés. Ha meg ez sem jön be, akkor meg el kell könyvelned, hogy a Samu felárnál kevesebbért kapsz egy bájos, női hangot. Hidd el, hogy megéri! Régebben Mohabá volt a PNA -n, mert engem egy csaj ne utasítgasson, hogy merre menjek. De rájöttem, hogy Marist sokkal jobban tudom szapulni, ezáltal sokkal több feszültséget tud levezetni. Imádni pedig pláne jobban lehet, amikor csont nélkül elvisz Párizsba a 40 tonnával, a főnök által kitalált kilátástalan, de ingyenes útvonalon.
-
BlacKSouL
addikt
Volt 60ezer alatti Samsungom, most viszont azért vettem 60ezer feletti nem Samsungot, mert amit az tudott hosszú távon produkálni sebességben, megbízhatóságban miegyébben, az nekem már kevés volt. Amit viszont most használok, az a vele egy kategóriájú Samsungoknál 40-60 ezerrel olcsóbb, csak megbízhatóbb és gyorsabb. Ezt akartam ezzel mondani.
Ha csak és kizárólag fizetős megoldások vannak, az csodálatos, mert akkor ez óriási üzlet. Gondolom így van, mert ingyenes megoldást nem ajánlott még itt senki.
És ha én nem akarok fizetni egy ilyen szolgáltatásért, akkor nem fogom használni. Ez van, így jártamSomatom: svox classic-ot feltelepítettem, de az iGO hozzá se szagol, legalábbis nekem újra varázslóval sem volt hajlandó lehetőséget adni arra, hogy utcaneves hangot válasszak. Ennyire sajnos nem értek hozzá, de szerintem az svox csak svox-os nyelvi csomaggal működik együtt, Borival meg Mohabával nem.
mindazonáltal mielőtt itt mindenki azt képzelné hogy az iGO-t fikáznám, súlyosan téved, mert éppenhogy a többi navigációhoz képest jobbnak, használhatóbbnak tartom, sok olyan apró rutinos dolog van benne, ami a többiben szarul, vagy sehogy. Tehát én azt mondom hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
BlacKSouL #536 üzenetére
Sztem a Samsung árával fizeted ki ezt az extrát is, hiszen azokban is egy plusz program kell hozzá. Csak annyi a különbség, hogy gyárilag integrálva van. Én inkább Marisra költök, mint Samsungra (4 év Samuzás után). Ezer éve megvettem, mert sztem egyébként is hasznos, úgyhogy nálam lényegtelen, de úgy tudom, hogy csak a beszédmotor kell hozzá, ami ingyenes. Csak Marisért kéne fizetni. De ha az IGO "hang" kompatibilis az Svox Classic -kal, akkor Marisra nincs szükség. Nem biztos, hogy így van, de egy próbát megér. Gyűlölöm az NNG -t, de sztem ebben nem hibásak, úgyhogy ezt nem olvasnám rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz
BlacKSouL #539 üzenetére
Tehát a Samsungok túlárazottak? Persze, van köztük sok-sok túlárazott, de én nem azért vettem Samsungot, mert az Samsung, hanem azért, mert az S3 Neo-t találtam a legjobb ár-érték arányú telefonnak (ne gyertek a külföldi rendeléssel), és valamivel kevesebb, mint 60ezer volt, így ami ennél 60ezerrel olcsóbb, az már ingyen van. Mellesleg a 20ezer forintos Samsungra is elérhető ez a TTS, szal inkább hagyjuk az árakat.
A Samsung csinált egy ilyet a samsungos felhasználóknak, a többi gyártó is megtehetné. De az, hogy nem teszik, az nem a mi hibánk, és nem is a Samsungé. (És főleg nem a IGO-é (NNG-é).)Vannak viszont független fejlesztők, mint pl. SVOX Mobile Voices, akik fejlesztenek TTS-eket, és ebből élnek, ebből van bevételük, de te elvárod, hogy ez is ingyenes legyen, magyarul ingyen dolgozzanak azért, hogy neked jó legyen.
-
Lirion
addikt
Az ipad-re is van fizetős igo primo, szóval ez az érved sem állja meg a helyét. Vagy az iOS-es fizetős verziónak ezzel nem állítanak konkurenciát?
Azt már csak félve merem megjegyezni, hogy az általad linkelt készülékek között 1 db van 7 colos kijelzővel, a többi 5 vagy az alatti. Azoknak minden mai tepsi konkurencia, alig kapni már 5 col alatti telefont. Tehát duplán nem áll meg az érvelésed.Nem az a baj, ha van valamilyen üzletpolitikai ok, ami nem tesz lehetővé ezt-azt, hanem az, hogy ellentmondásosan kamuznak folyamatosan.
Először lenyilatkozzák, hogy nem éri meg droidra fejleszteni, nem foglalkoznak vele, majd készítenek egy appot, amit nyilván kell majd támogatni is.
Utána azt nyilatkozzák, hogy ez nem változtat semmit, továbbra sem foglalkoznak amúgy az androiddal, de azt is közlik, hogy hamarosan érkezik azért egy másik, még teljesebb értékű, fizetős igo is a platformra.
Azt nyilatkozzák, hogy üzletpolitika miatt nem adhatják ki táblagépre, de mellette ipad-re kimehet valahogyan mégis. Pedig arra van saját, fizetős igo is.Ha nem akarják a valós indokot elárulni, mondják azt, hogy nem nyilatkoznak, de ne hantázzanak mindenféle marhaságot.
-
dokee78
félisten
Annyit sírnak,panaszkodnak egyesek,meg sem érdemelnék.
NNG helyében fognám is visszavonnám az egészet. -
-
nfsu17
veterán
válasz
BlacKSouL #539 üzenetére
Erre próbáltam utalni arra, hogy semmi nincs ingyen
ilyen alaptéziseket kár leírogatni
ha kell megveszed, ha nem, nem.Igen, lehet jönni, hogy ha Samsungot vettem volna 60ezerrel többért, akkor lenne gyári tts-em
ebbe inkább ne menjünk bele.
---
és a google-t nem lehet rávenni, hogy beszéljen?
nekem a samsung tts alatt ott a google is, de nem az van kipipálva, nem azt használom, de ki sem próbáltam, lehet nem is működneexDigi
-
kirkri
addikt
válasz
EQMontoya #537 üzenetére
Egyetértek, kíváncsiságból betettem a kedvencek közé ezt a topikot, hátha lesznek benne hasznos észrevételek, tapasztalatok. Tegnap reggeltől azonban a topik szinte csak arról szól, hogy mekkora szemét az NNG, hogy csak 7' képernyőméret alatt engedi feltelepíteni az alkalmazást és csak Magyarországról. (És még 1-2 szempont)
Nem tudom miért nem tudják a fórumtársak tudomásul venni, hogy ez egy ingyenes lehetőség. Reklamálni csak akkor van bárkinek is joga, ha valamiért fizetett. Ha nem fizetett érte, akkor dönthet úgy, hogy elfogadja a feltételeket és használja, vagy nem fogadja el és nem használja. Soha nem fogjuk megtudni, hogy volt-e bármilyen "hátsó" szándéka az NNG-nek ezzel a gesztussal, de igazából a fent leírtak miatt nincs is jelentősége.
Persze egy topikban elmondhatja mindenki a véleményét, de hogy a topik másról szem szól, csak a nyavalygásról, az már fárasztó...
Nekem nincs szükségem az alkalmazásra, de a letöltöttem a 10 napon belül, hogy ha egyszer mégis kellene, akkor ott legyen a legális ingyenes lehetőség.
22 éve a Prohardveren! ™
-
BlacKSouL
addikt
Igen, elképzelhető, hogy ezzel működik, ezt tudnám kipróbálni a próbaverzióval 2 hétig. Korábban is et linkelte mindenki.
Utána viszont meg kell venni. Ami egyrészt "filléres" tétel, viszont nem ingyenes. Erre próbáltam utalni arra, hogy semmi nincs ingyen.
Igen, lehet jönni, hogy ha Samsungot vettem volna 60ezerrel többért, akkor lenne gyári tts-em. Nade...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Nem iGO téma, ezt már leszögeztem.
Nade melyik részét értelmeztem rosszul? Mert adott egy ingyenes iGO, ami bizonyos feltételek mellett képes az utcanévbemondásra. A feltételek tőlük függetlenek. OK
Van egy nyers Android mindenféle extra dolgok nélkül, de én azt szeretném, hogy az iGO-ban biztosított opciót ki tudjam használni ingyen. Az elolvasott hozzászólásokban vagy azt láttam, hogy a Samsungos telefonok gyárilag telepített megoldásával simán működik, vagy pedig azt, hogy van egy azaz egyféle belinkelt megoldás, amihez egy 2 hétig ingyen használható magyar nyelvi csomagot le kell töltenem. És utána? Működik tovább ingyen akár 5 évig is? Mert erről senki nem írt semmit.Tudom, nem is idevaló téma, csak ha már úgy tűnik rajtam kívül mindenki megtalálta itt a megoldását, akkor bizonyára bennem van a hiba. No javítsuk ki.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Akkor ha jól értelmezem az elmúlt 500 hozzászólást:
Samsungosoknak ingyen van utcanévbemondás is, más androidosok meg telepítsenek egy appot, amihez egy 2 hétig kipróbálható magyar hang csomag még pluszban külön letöltendő, majd 2 hét után már fizetni is kell érte...Tényleg nem őrizték ingyen a Krisztus koporsóját, az biztos, de hogy sóherek voltak és nem kóserek, az is biztos.
Hát akkor mondjon be pénzért utcanevet mindenkinek a Stephen Hawking
-
EQMontoya
veterán
válasz
#79335424 #530 üzenetére
Most hogy jön ide a NextGen? Nyilván még nagyobb kib@szás lenne a tabletes gyártókkal, ha ráadásul újabbat adnának ingyen, mint amit Ők pénzért vettek a tabletjükhöz.
Muszáj megkérdeznem, hogy tényleg ennyire értetlenek vagytok itt páran, vagy csak azért sem akarjátok megérteni és trollkodtok?
Same rules apply!
-
válasz
<Adamsky> #500 üzenetére
Hm. Egy ingyenes szoftvert korlátoznak, hogy az amúgy pénzért eladott androidos Prestigio meg Navon tableteknek (amire előre telepítve van egy teljes értékű iGO) ne állítsanak konkurenciát - ahol még van némi bevételük.... Vajon miért is teszik?
A válaszban ki volt emelve, hogy üzletpolitikai okokból. Nem technikai.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lirion
addikt
inkább örülni kellene a lehetőségnek, azoknak akiknek elérhető, mert eddig ennyi sem volt
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de azért, mert valami ingyenes, nem fogok örömmel tapsikolni hozzá. Az NNG egy profitorientált vállalkozás, nem jószívűségből adták ki a mostani verziót. IGO amúgy lehet, hogy nem volt, de volt sok más, amin nincs ilyen idétlen korlátozás.
Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy Symbian-ra 'mér' nem adják ki, diszkriminálják a Nokiásokat?
Rossz a hasonlat, én azt írtam, hogy a droidos táblagépeket diszkriminálják, ami a párhuzamodat használva úgy lenne helyes, hogy ha symbianon kiadnák az n8-ra meg a 808-ra, de a c7-re nem, akkor utóbbit igenis diszkriminálják.
Ingyen adnak valamit könyörgöm, engedd már meg nekik, hogy ők szabják a feltételeket.
Írtam én olyat, hogy változtassanak a feltételeken? Nekem nem rémlik.. Amit írtam, az az, hogy bunkó feltételeket szabtak. Ez egy vélemény, amivel lehet egyetérteni meg nem. Ennyi.
-
keccsa
aktív tag
-
zsigus
őstag
Az iPad teljesen más eset... Zárt platform, van rá kiadott teljes verzió stb. stb.
Én értem, hogy te úgy érzed, hogy ezzel andriodos "társadalmat" diszkriminálják, de egyrészt inkább örülni kellene a lehetőségnek, azoknak akiknek elérhető, mert eddig ennyi sem volt, és ha elolvastad a korábbi hsz.-t amit linkeltem, akkor tudod, hogy maga az NNG embere mondta azt (elvileg), hogy 10"-os tabokon is működik (vagyis megoldható más forrásból).
Másrészt azt is értem, hogy mindenki szeretne ingyen egy tökéletes offline navit. Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy Symbian-ra 'mér' nem adják ki, diszkriminálják a Nokiásokat? De ez nem így működik... Nem jótékonysági intézmény az NNG (mint ahogy más vállalat sem). Egyébként meg tudod használni tabon? Tudod. Akkor meg örülj neki. Ingyen adnak valamit könyörgöm, engedd már meg nekik, hogy ők szabják a feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz
<Adamsky> #521 üzenetére
Ez pl. azért lehet, mert Indonéziára licenszeli valaki, és mondjuk az előfizetőinek ingyen adja?
Ha megnézed, nem is az NNG adja ki.Vagy esetleg a rohadt édesanyját az autógyártóknak is, ha valaki az egyik valóságsóban nyer egy ingyen autót? Vedd észre kérlek, hogy ugyanaz a kettő!
Kiegészítése: Ők vannak az Indonéz iGO mögött.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
nfsu17
veterán
válasz
gixxergabi #501 üzenetére
az az érzésem, hogy ez nálam is így van.
direkt kivettem minden fölösleget (vasútiátkelők, iskolák, stb), csak a speedcam-eket hagytam bent értesítésre.
de még mindig ott van a térképen a vasúti átkelő.
a többit még nem kerestem, mert nincs sok SC erre felé, de lehet tényleg nincs ottexDigi
-
<Adamsky>
nagyúr
Félreértettél. A hozzászólásomban nem a tablet-en volt hangsúly, hanem, hogy az NNG magyar cég, és ehhez képest csak 10 napra, és korlátozottan kapjuk meg az iGO-t, míg az indonéz verzión nincs ilyen (kb. mehet bármire, bárhol, bármeddig, ingyen) korlátozás.
Abban igazad van, hogy ezen kár rugózni, mert választ -- itt a fórumba -- jó eséllyel erre nem fogunk kapni.(#520) EQMontoya
" ... azokat a verziókat nem az NNG támogatja ... "
Lehet én értelmezek félre valamit, de az indonéz verzió -- szerintem -- pont nem ilyen. Kattints csak alul a "Visit Website"-ra a Play!-en, vagy nézd meg az e-mail-t. A török, és izraeli az szemlátomást tényleg más tészta[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Nincs összefüggés hozzászólásod és aközött, amire válaszoltál.
Simán lehet olyan megállapodás, ami csak adott platformra köti ki.Nem értem, miért megy ezen annyira a rugózás, én tuti fel nem raknék a kocsiba egy 10"-os tabletet navigálni.
Nyilván van pár barom, aki képes turistaként az ipaddel is fotózni, de alapvetően az nem erre való.Másik témára: jááúúú. Ne keverjük már a szezont a f@szommal, könyörgöm!
Nem az a lényeg, hogy ki kinek a tagja és kivel áll kapcsolatban. Lentebb is ki lett vesézve, egy kis értő olvasást kérlek: azokat a verziókat nem az NNG támogatja, hanem maga a partner, aki licenszeli. Ez a lényeges különbség, hogy így nem kell rá support NNG oldalon. Ugyanez a szitu a készülékkel eladott kütyük esetén is. A vassal és OS-sel együtt támogatja őket a gyártó.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Lirion
addikt
Ez ott sántít, hogy ha így lenne, akkor ipad-re se lenne elérhető. A rugózás is azért van, mert diszkriminatív az NNG viselkedése, mert bunkó dolog, hogy iOS táblagépre elérhető, androidra meg nem, holott telefonon mindkét rendszer megkapja.
(#508) EQMontoya
Mint ahogy az is le volt írva, hogy a 3 cég közül az egyik az NNG alapító tagja, a másik meg kb. a megalapítás óta nagyon szoros kapcsolatot ápol az NNG-vel. Tehát nem teljesen független disztribútorokról van szó.[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz
<Adamsky> #500 üzenetére
Olvasd el ezt a hsz.-t.
Az NNG-nek van millió partnere az autóiparban, ha ők azt mondják ne legyen 7"-nál nagyobb készülékre elérhető akkor nem fognak szerződést bontani a Pioneer-el, vagy 30 autómárkával...
Nem tudom, hogy ez mennyire fedi a valóságot, de tényleg felesleges ezen ennyit rugózni. Aki Play-ből nem tudja letölteni, az megszerzi máshonnan. Pont.
-
törölt tag
Ebben nem lennék annyira biztos. A Firefox betat elég gyakran frissítik. Ritkán van látványos változás, de minden frissítés több, mint 30MB. Nem vagyok Gamer, a sakkon kívül, az egyetlen játékprogramom a Trial Extreme (most épp a 4). Ez is minden frissítéskor (nem csak verzióváltáskor) lehúzza a teljes állományt.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cathfaern #505 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
Tudom / látom, hogy az "obb" gyakorlatilag egy ZIP, egy térkép kb. 18 Mbyte, addig a teljes alkalmazás kb. 160 Mbyte. Ezt minden alkalommal leszedni ... hát ..."Benne több fájl lehet, amiket lehet egyesével frissítgetni."
Ez tuti? Mert szerintem ha Play!-en keresztül jön majd az update, akkor bizony ott majd lejön még 1x a teljes cucc.Ennek egy UP, mert ez szintén "megér egy misét".
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
<Adamsky> #500 üzenetére
Ha nem alkalmazás boltból telepítetted, akkor nem fogsz kapni rá frissítést (legfeljebb manuálisan tudsz telepíteni újabb APK-kat). Ha onnan, akkor azon keresztül fognak érkezni.
Az .obb pedig egy konténer fájl, olyan mint egy zip. Benne több fájl lehet, amiket lehet egyesével frissítgetni. Szóval ez nem érv semmire. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
EQMontoya #503 üzenetére
Idézet a PH!-s cikkből: "Aki él a lehetőséggel, az természetesen a jövőben megkapja majd a frissítéseket is ..."
"Az NNG térkép pedig kicsi ... "
Tudom én, csak, ha benne van egy 100+ Mbyte-os file-ba, akkor megette a fene. Persze tévedhetek, de erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy ez így frissíthető lesz.[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
Nálam nem mutatja a sebességmérő kamerákat, pedig minden engedélyezve van, ennek ellenére csak a vasúti átkelőket és a benzinkutakat jeleníti meg a térképen...
Másnál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Április 20-tól ingyenes lesz a szoftver letöltése, ezzel ünnepli az NNG a tizedik születésnapját.
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest