Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Azt sem értem a szolgáltatók a ytmusic alkalmazást miért nem veszik fel a forgalmat nem generáló alkalmazások közé.
Az online stream kategóriában akkora előnnyel vesz részt a versenyben, simán lenyomná a netflixet, az hbo-t, de még a díznit is. Mégis külön fizetéshez köti a tartalmakat.
-
bostone
addikt
válasz
#16820480 #16 üzenetére
Fizetek azért, hogy ne kelljen kéretlen tartalmat átugrani.
A tv szolgáltatómnál a csatornák számát nem tudom csökkenteni, mert "nincs olyan csomag", ami számomra kedvező. Nincs választási lehetőségem. Hiába nincs szükségem 100 vagy 1000 csatornára tele véget nem érő reklámblokkokkal.
Valami hasonlót érzek.
Mint valami félreértés vagy átverés. -
-
bostone
addikt
Az a gáz, amikor a feltöltő a videóba "égeti" a reklámot, holott én már egyszer kifizettem, hogy ne tolják az arcomba a felesleges hirdetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- Logitech G Pro X Superlight 2 White Vezeték Nélküli Gaming Egér!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest