- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Nem vagy egyedül. 150 helyetti 115 fps szintről beszélünk mint kritikus problémáról... érdekes.
(#35) DraXoN
A használt piac jópofa, csak én inkább kínából rendeltem procit, mintsem egy 4-5 éves 3770K-ért adjak 45-50 ezret, egy ugyanilyen korban járó lappal, amibe csaky gyengébb proci megy bele. Effektíve konzol szinten megy a dolog, nincs upgrade opció, csak teljes csere. Van aki ezt bevállalja, elfogadja, szereti, én örülnék, ha lenne CPU upgrade.(#38) ->Raizen<-
Skylake tuning? Persze, miután Morcosmedve kezelésbe vette liquid proval. Ugyanez igaz a nem forrasztott SKX-re is, az olcsó 69+áfa alaplapjaival. De tudom, a minőséget meg kell fizetni... -
Malibutomi
nagyúr
Az meg nem is annyira gaz, van aki csak jatszik.
A gond az a 2-3 ember akinek eszebe nem jutna Ryzent vagy Radeont venni, megis mindegyik uj topicban ott vanbak es osztjak az eszt hogy azintel NV mennyivel jobb. Ugy latszik ez a szorakozasuk, vagy olyan labilis egyenisegek hogy napi tobbszori onigazolasra van szukseguk mert erezniuk kell milyen jol dontottek. Mintha a hardvertol tobbek lennenek... -
->Raizen<-
veterán
Azert szol gamerol meg stb mert itt az emberek foleg arra vesznek hw-t sok itt a gamer. Es a pc piaca foleg az kulonben hogy adnak el azt a sok draga alkatreszt atlag embernek na?
Vannak egyeb piacok de azokat ne keverjuk ide itt most a gaming a lenyeg userek nagy resze azt sem tudja mi van a gepeben, mi itt kissebbsegnek szamitunk hogy kepben vagyunk nagyjabol a dolgokkal mi micsoda, mi a szerepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest