- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
->Raizen<- #95 üzenetére
Belenéztél a tükörbe, mielőtt ezt így leírtad?
-
bunfi
őstag
válasz
->Raizen<- #52 üzenetére
Elárulod, hogy hogyan, mikor a TR-ről még semmilyen teszteredmény nincs? Nagy kérés lenne, ha átgondolnád a mondanivalódat és csak utána osztanád meg a fórumon?
-
bunfi
őstag
válasz
->Raizen<- #45 üzenetére
Tisztában vagy vele, hogy 350 ezer forint egy 7900X és minimum 87 ezer forint egy hozzá való X299-es lap. Ennek fényében gondold már át, hogy mit-mivel hasonlítasz össze.
-
bunfi
őstag
válasz
->Raizen<- #43 üzenetére
Ledöbbentünk mi is, főleg, hogy egy chiller kellett hozzá. De az ára után ez már csak a kisebb ledöbbenés volt. Mint ahogy néhány alaplapgyártó képviselője is, miután ők is csak ott tudták meg, hogy 12,14,16 és 18 magos cpukat is tudnia kell fogadni az alaplapjaiknak. Der8auer egyik videójánál fogalmazták meg jól, hogy mi a Skylake-X, Xeonok HEDT-be. És ennek ürügyén kár abban reménykedni, hogy van tere az árral játszani az Intelnek.
-
bunfi
őstag
Nem vagy egyedül. 150 helyetti 115 fps szintről beszélünk mint kritikus problémáról... érdekes.
(#35) DraXoN
A használt piac jópofa, csak én inkább kínából rendeltem procit, mintsem egy 4-5 éves 3770K-ért adjak 45-50 ezret, egy ugyanilyen korban járó lappal, amibe csaky gyengébb proci megy bele. Effektíve konzol szinten megy a dolog, nincs upgrade opció, csak teljes csere. Van aki ezt bevállalja, elfogadja, szereti, én örülnék, ha lenne CPU upgrade.(#38) ->Raizen<-
Skylake tuning? Persze, miután Morcosmedve kezelésbe vette liquid proval. Ugyanez igaz a nem forrasztott SKX-re is, az olcsó 69+áfa alaplapjaival. De tudom, a minőséget meg kell fizetni... -
bunfi
őstag
válasz
->Raizen<- #27 üzenetére
Sokkal többre megy az ember 1 magas órajelű maggal, minek ide kettő?! few moments later... Sokkal többre megy az ember 2 magas óra jelű maggal, minek ide 4?! few moments later...
Akarod még ragozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest