- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GeryFlash #58 üzenetére
A googlenek nem kell ilyenbe belemennie, van ott pénz, Microsoftnak szintén, Opera meg a mobilos fronton nagyon erős és a Max-szal elég sok lóvét tud belapátolni.
Épp ebben a topikban volt róla szó, hogy az Opera pénzért biztosít helyet a gyorshívón bizonyos oldalaknak. Ilyen megoldásokra gondoltam. Ezeket idővel mindenki meg fogja lépni szerintem, nincsen nagyon ahova "menekülni"
-
törölt tag
Nem kell egyből pánikolni és túldramatizálni a dolgot
Mellesleg bármi más használható alternatívára vált az ember, előbb-utóbb bele fog futni hasonló megoldásokba. Elvégre a fejlesztés pénzből történik, a pénz pedig nem az égből hullik alá...
-
törölt tag
Szerintem az Opera ügyesen csinálja az alapértelmezett gyorshívó-oldalakkal. A tartalom országonként változik, például Magyarországon többek között az Index, Romániában viszont a Realitatea hírportál kerül bele. Így a hírdetőpartnerek is örülhetnek, hogy viszonylag célzottan jut el a tartalmuk a felhasználókhoz, ugyanakkor az (átlag)felhasználók számára is előnyös lehet, hogy egy gyakran használt oldal (Facebook, Gmail, országos jelentőségű hírportál, stb) már alapból a gyorshívón van.
Egy ilyen megoldás szerintem a Firefox esetén sem lenne zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Filmvilág
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest