Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
"Semmi baj nincs a tablettel, csak nem mindenesként kell rá tekinteni (ahogy az MS próbálkozik)."
Azért jegyezd meg, hogy szerinted... én személy szerint inkább a W8 Pro-s tabletekben látom a jövő PC-it - persze rendes akkuidővel, de ugye ezen tudnak változtatni a gyártók, no meg közelsem biztos hogy a Surface (Pro?) keveset fog bírni az x86-os hardverével.
-
fordfairlane
veterán
Miért, az én példám nem volt produktív?
De, tökéletesen az volt, csak hasonló volt a többi ilyen érvhez. Én egyelőre pár speciális megoldást látok, ami valóban jól teljesít vállalati környezetben, de valahogy az az érzésem, hogy ez az egész tablet dolog még messze van attól, hogy kiváltson teljes eszközparkokat.
Egyébként a Surface arra mindenképp jó lesz, hogy a viták ne csak arról szóljanak, hogy mire nem jó a tablet egy billentyűzetes kütyühöz képest, hanem hogy a platformok mit képesek nyújtani hasonló körülmények közt.
-
fordfairlane
veterán
Maradjunk abban, hogy az érintőképernyő nem igazán produktív / enterprise környezetre van kitalálva, leszámítva néhány specifikus területet. (pl. a mi "anyacégünk" is hord ki iPad-eket rendezvényekre, regisztrációnak, de minden más Windowsokon (notebook, desktop, server) zajlik, az utolsó informatikai csavarig, és nem igazán van olyan terület, ahol az érintőképernyő elképesztő produktivitási növekedést generálna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest