- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Alvó módból is lényegesen nehezebben tér magához a laptopom, és olyankor ugyanúgy hátravan a VPN kapcsolat felépítése és a teljes Outlook-Exchange szinkron. Arról nem is beszélve, hogy az egyébként is harmada üzemidőből vesz el drága perceket az altatás közbeni fogyasztás.
-
manchester85
veterán
Alapvetően szerintem munkai feladatokhoz nincs is szükség érintőkijelzőre. Normális billentyűzet, egér, több ablak és nagy képernyő. Szerintem életveszélyes játékot játszik a Microsoft, ugyanis sem az iPad-es, sem a MacBook-os réteget nem fogja tudni átcsábítani. Árban viszont azokon a vizeken evez. A potenciális réteg az lehet, akik munkaeszközként használják a gépüket, de ők meg szerintem a metróval nem lesznek kibékülve, az árat is sokallni fogják és az érintőképernyő is hidegen hagyja őket.
-
madgie
titán
Attól függ, milyen munka: egy slideshow-t hamarabb összedobálok az iMovie-val (renderelést nem számítva persze), mint az asztali i7-esen. Egyszerűen kézre áll a multitouch felület, bő öt perc alatt összelököd egy kis ujjtornával azt, amit az egérrel, meg segédképernyőkkel az asztalin negyed óra alatt.
Pont ezért nem értem, miért akarja a MS összemosni a határokat. Ami itt jó, az itt jó, ami ott ,az ott. Keverve nem lesz ez tuti...
-
manchester85
veterán
Nem is fogják sokáig hasonlitgatni, ugyanis bukta lesz a javából.
Az emberek többsége egyszerűen nem szimpatizál ezzel a felülettel. Csili-vili, zsúfolt, átláthatatlan, homogén színű. A telefonos eladások is jól mutatják, milyen jövőre van ítélve a rendszer. Egy MacBook iránt pedig jóval nagyobb a bizalom és szimpátia az emberekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest