Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #90 üzenetére
Hatalmas kérdés a megvalósítás módja. A mobil OS-t ugye arra tervezték, hogy alvó állapotban minimális fogyasztás mellett is kapcsolódva legyen. Amíg egy iPad erős használattal is kibír 2 napot push email mellett, az a mérce.
(#91) jjeahh
Én iPhone-t leginkább az iPad miatt vettem, csomó mindent nem kellett újra megvennem, ill. a telefonnal kapcsolatos felhasználói elvárásaimat is jelentősen megváltoztatta. Ma már simán ellennék egy jó WP7 vassal is, ha lenne hozzá jó navi és Bejeweled Blitz.
-
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #82 üzenetére
Még SSD nélküli laptop, Win7 64 bit, Exchange + VPN kombinációja. Mire hibernálásból magához tér a gép, csatlakozok netre és VPN-re + leszinkronizálja a full Outlook fiókom az összes kolléga naptárával együtt, addigra felcsaptam az iPadem, elolvastam a közben már lejött leveleket, és rég megválaszoltam a legfontosabbakat...
-
madgie
titán
válasz
fordfairlane #85 üzenetére
"az egész tablet dolog még messze van attól, hogy kiváltson teljes eszközparkokat."
Ez pont így van
-
madgie
titán
válasz
fordfairlane #79 üzenetére
Miért, az én példám nem volt produktív?
A Hoya elég nagy cég neked? Átálltak a fél üzletet elfoglaló mérőkütyüről iPad-re. Nekünk ugyan nem a Hoyától, de volt nagy krumpli gépünk a boltban, ronda is, zajos is, elavult is (valami PIII alapú cucc volt). Persze ugyanez mehet majd a Surface-szel is. Semmi baj nincs a tablettel, csak nem mindenesként kell rá tekinteni (ahogy az MS próbálkozik). Az Xbox-nál sem sír senki, hogy nem tud róla a bankkártyájával pénzt levenni.
pzstm: nekem PS3-am volt egy ideig, de rájöttem, hogy kocajátékosként a mindenes asztali PC-t nem helyettesítheti nálam egy konzol sem (míg mondjuk filmlejátszásra meg külön kütyüt vettem, mert egyszerűbb, szebb képe van, kevesebbet eszik, eltorrentezik magának stb)
Sógoréknak van Xbox most is, néha Guitar Hero-zun kegyet, de alapvetően a folyamatos játékhoz már öregnek érezzük magunkat -
erdoke
titán
válasz
fordfairlane #79 üzenetére
Az, hogy amikor úton vagyok, és a céges laptopon még le se szinkronizálódtak a levelek, de iPaden már egy fél tudatot meg is válaszoltam, pl. tekinthető nagyobb produktivitásnak? A generált sokszoros adat roaming forgalmat nem is említettem.
(#75) manchester85
Aki már most is laptop + tablet kombinációval utazik, vagy ezt fontolgatja, esetleg éppen ennek elkerülése végett nem vett eddig tabletet, az simán lehet célközönség. A bukta ott alakulhat ki, ha tablet módban nem hozza a rendszer adott funkciók egyszerűségét vagy használati gyorsaságát. Ha közel annyi idő leszedni a leveleimet, mint laptop + VPN-nel, akkor marad az iPad...(#81) fordfairlane
Leginkább a mobil OS-nek és a hozzá tartozó vasnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Google Home/Nest
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Opel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest