Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Callmaster #109 üzenetére
Bele is férhet, ez a hír már cáfolva van, nézd meg a mai híreket a főoldalon.
-
fatal`
titán
válasz
Callmaster #107 üzenetére
A 4.1 nem ICS, hanem a Jelly Bean.
"Hisz ahogy én tudom szinte csak biztonsági réseket javítottak de számottevő változások nincsenek benne.
No mind1"Ennél sokkal több változás volt, pl. project butter.
-
Callmaster
tag
Persze valahol megértem hogy üzleti politika van emögött, hisz haladni kell a korral és akinek kell a frissebb Software kell az vegye meg a "hozzá való" Hardwaret.
Hisz nemhiába nő a Sofwarek étvágya(RAM, .CPU sebesség..)
Azt is megértem hogy a Sony néven "megújuló" gyártó feledtetve a régi nevet, telesen más arculatot akar magáról bemutatni( végre eljutottak a Dual-core -ig),de más gyártó is ad még ki frissítéseket és azért valljuk be őszintén azért az ICS 4.1-hez nem hiszem hogy több Kraft kell mint a 4.0-hoz.Hisz ahogy én tudom szinte csak biztonsági réseket javítottak de számottevő változások nincsenek benne.
No mind1 -
hurrikan
addikt
Én is telepítek sok mindent, de nem érzek lassulást vagy instabilitást.
De tény hogy maga a száraz ICS is instabilabb mint a GB. Nem hiába jött iylen gyorsan a javítás a JB képében.
A lényeg hogy mostanság a Sony a legobb supportban, ha a JB-t is kiadná ideiekre+tavalyiakra, még ha csak jövő év elején is, akkor meg köröket verne minden gyártóra. -
bcrics
tag
Xperia S-én mindenképp gyorsabb az ICS, de nincs olyan stabil mint a GB sajna.
Fagyások szinte rendszeresek, ffőleg ha 40 percnél többet merek böngeszni.
Bizonyos oldalakon a szövegírás is komoly erilkodesbe kerül, mivel sehogy sem akarja az ujjal pozicionalt helyre rakni w kurzort.
Gbn ikyenek nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest