Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Az irodában ott van a főnököm 3G-je. GG, és karcos. Pedig jó ideig fóliával használta - mint a mostani 4S-ét - de pár hónapos fólia mentes használat a nagy GG-n is karcot hagyott...
Sajnálom, de Bog abban a MA TV adásban teljesen elveszítette a hitelességét, mitöbb, kinevettem. Pontosabban kinevettük... Még hogy megkarcolhatatlan... ÁÁÁ
(#47) wertigo1984:
Igen, pár éve nyílt titok, hogy abc sorrendben jönnek az édességnevek, mint verziónevek
-
Zoli0726
aktív tag
Nem csak az S-el vannak gondok, ez az összes frissített mobilt érinti kisebb nagyobb mértékben. Még teljesen újrahúzott rendszer esetén is.
Egyébként én személyszerint egyáltalán nem értem az ics körüli mizériát. Számomra semmi újat nem nyújt, nyílván a böngésző sokkal jobb, de az cserélhető, meg megváltoztak az ikonok, másabb lett a beállítások menüje,de szerintem sokan amúgy is valamilyen gyorsbeállítások alkalmazást használtak rá , de használhatóság szempontjából nincs változás. Én minin a hardveres 2d gyorsításból semmit nem érzékeltem, a laucher lassab mint gb-en(és imádom mikor valaki azt mondja, hogy márpedig neki nem lassabb, biztos az ő mobiljára más programkód került), egyébként a mini 2.3.4-e annyira sima, és gördülékeny, hogy én teljesen megvagyok elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest