Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatorzs

tag

válasz mrlujoak #117 üzenetére

Nem, nem igazán érdekel, hogy a többi gyártó hogyan áll a frissítésekkel. Valahogy ez nem vigasztal, amikor valaki megkérdezi, hogy "tudod xy-nak a telefonszámát?" igen, és előveszed a telefont, tárcsázó megnyit, és vársz... vársz.... még egy kicsit vársz, amíg a telefon hajlandó megnyitni a címjegyzéket. Ciki.

Érdekes módon az marketről letölthető ingyenes exdialer tök jól működik.

A videófelvételt meg lehet csűrni, csavarni, rosszabb lett, mint volt. Persze, tulajdonképpen lehet használni. Kimarad egy-két frame, nem gond. Stereoból monó, nem gond. Tulajdonképpen levehetnék a felbontást is 640x480-ra, "úgy is lehet használni". Én valahogy a sonytól többet várok.

Egyébként igen, fenn van pár hete az augusztusi frissítés a telefonomon, de messze van a tökéletestől. A videofelvétel és a tárcsázó is javult, de messze nem olyan, mint gingerbreaden volt. A led meg továbbra is csak az xda miatt működik.

Hidd el, én nem vagyok sony ellenes, de ha reálisan nézem, akkor az ics-el behoztak x bugot, és annak jelenleg a fele van javítva. Ennek kellene örülnöm?

(#118) pufferzóna

A led azért van oldalt, hogy ha az első zsebedben hordod a telefont, akkor elég csak félig kihúzni és rásandítani, hogy lásd, van-e mulasztott esemény. Szerintem jó dolog.
    de azokkal a kifogásaimmal csak azt akartam érzékeltetni, hogy a sony tényleg csak a legszükségesebb minimumot hozza, ha a frissítésről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák