Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
+++++6ezer
Ez cáfolja meg legjobban a marketing bullshitet. Én is csak néztem milyen retek gyors, és még RAM is van. Meg 720p. Szóval ott tartunk mint x8- 2.2 esetén. Kisebb a rendszerigénye az újnak, a kezelőfelületünk így is az összes többi gyártónál kevesebb RAM-ot eszik(kiv. minimal homescreen) de azért lusták portolni...
Nekem vigasz hogy legalább az ICS-re lehet építeni valami főzött JB-t. De sokaknak nem.
(#101) Osi222: a droidon milliók dolgoznak, és minden eleme nyílt forráskódú, a gyártók saját töketlenségein kívül. De annak meg ők tudják a forrását. Érdekes, a romfőzők 10-en összerakják 1 hét alatt az új rendszert. És sokszor a nightly is stabil.
iOS, nem példa, totál zárt dolog, önkényuralmi elv alapján döntenek. (miért nincs iOS6 iPad-ra? akinek kell a plusz HW úgyis vesz újabbat)
WP7: körbezárták magukat. Nem cserélhetik ki a CE kernelt NT kernelre, mert bezárták a bootloadert, hogy ne szaladgáljanak az emberek android 2.3.7, WP7.5-ös dualboot lumia 610-zel a zsebükben pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Zyxel NAS326
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
en csak ezert nem tortem kette, most viszont annyira bejott, hogy el is tolom a telovasarlast. annyit megtanultam belole, hogy olyan telot kell venni, amihez kozvetlen support van: ergo nexus, vagy iphone.