- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
pufferzóna #135 üzenetére
Értettem, körben fém, sokszor előfordulhat hogy kitakar, főleg panelben, vagy toronytól távol. Attól függetlenül viszont király telefon volt a maga idejében.
-
quailstorm
félisten
válasz
pufferzóna #132 üzenetére
Akkor kíváncsi lennék a modellre ha nem baj. Már a full fém telefonra.
-
quailstorm
félisten
válasz
pufferzóna #129 üzenetére
Normális esetben egy telefon sem full fém az általad ismertetett okok miatt. Ahol az antennák vannak, ott műanyag a burkolat. Viszont igen, gyakran elkövetik azt a hibát, hogy valamelyik antenna fém mögött marad. N95-nél a GPS antenna járt így, pocsék is a jelerősség.
-
quailstorm
félisten
válasz
MrPetya19 #126 üzenetére
"A samsung lassú, note 10.1-es hardverű kínai csodák tw nélkül note 2-t aláznak."
Ezt én is tapasztaltam. Holo-s stock ICS-es kínai tablet szépen szaladt, tegra2-es galaxy tab honeycomb, ICS-es tab 2 7.0 meg békésen laggoltak. Persze csak a felület, játékban jobbak. De akkor is nagyon égő... -
quailstorm
félisten
+++++6ezer
Ez cáfolja meg legjobban a marketing bullshitet. Én is csak néztem milyen retek gyors, és még RAM is van. Meg 720p. Szóval ott tartunk mint x8- 2.2 esetén. Kisebb a rendszerigénye az újnak, a kezelőfelületünk így is az összes többi gyártónál kevesebb RAM-ot eszik(kiv. minimal homescreen) de azért lusták portolni...
Nekem vigasz hogy legalább az ICS-re lehet építeni valami főzött JB-t. De sokaknak nem.
(#101) Osi222: a droidon milliók dolgoznak, és minden eleme nyílt forráskódú, a gyártók saját töketlenségein kívül. De annak meg ők tudják a forrását. Érdekes, a romfőzők 10-en összerakják 1 hét alatt az új rendszert. És sokszor a nightly is stabil.
iOS, nem példa, totál zárt dolog, önkényuralmi elv alapján döntenek. (miért nincs iOS6 iPad-ra? akinek kell a plusz HW úgyis vesz újabbat)
WP7: körbezárták magukat. Nem cserélhetik ki a CE kernelt NT kernelre, mert bezárták a bootloadert, hogy ne szaladgáljanak az emberek android 2.3.7, WP7.5-ös dualboot lumia 610-zel a zsebükben pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged