- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
hurrikan #149 üzenetére
i9210, és tényleg idei. Nem gondoltam volna, hogy 1 évvel az SGS2 után ezek kiadják ugyanazt egy S3-as SoC-al, szinte majdnem ugyanazzal a design-al... de hát Samsung.
Egy kutyák amúgy, Samsung és Sony, mind a kettő rengeteg telefont kiad, csak Sony talán ígényesebb designban meg jobb frissítésben, de egyik kutya, másik eb. Amúgy ha nem létezne One X, szerintem Sony-m lenne most, mert Motorola soha, LG-nek bizonyítania kellene 2011 után, bár Optimus G tetszik, Samsung meg áhh... és más nincs csak a Sony, persze most csak Android-ot nézek, szerintem más rendszert meg tabletet ne keverjünk ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest