Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
(#138) Xaels: "Hát az sem volt full fém."
Igazad van, az egyik sarkánál műanyag. Mondjuk az sem segített rajta, gyengék a vételi tulajdonságai.
(#141) quailstorm: "Értettem, körben fém, sokszor előfordulhat hogy kitakar, főleg panelben, vagy toronytól távol. Attól függetlenül viszont király telefon volt a maga idejében."
Tényleg nagyon jó telefon volt, de ami gyengén veszi a jelet, az nekem nem kell... Kis térerejű helyen lakom, kulcsfontosságú szempont a telefonválasztásnál, hogy tudjak vele telefonálni.
Annak idején például nagyon tetszett a HTC Desire is, de telefonnak az sem volt alkalmas... Az Arc S-hez megvettem a két gyári csúcs fülest (LiveSound, MW600), az Arena a saját fülesével kb. két kategóriával jobban szól náluk... Tényleg óriási a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest