- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
atti_2010 #92 üzenetére
Hát persze kicserélik, ha kicserélik... Mindez csupán idő vagy posta költsége, amig eljut a boltba és utána cirka 1-2 hónap, de nyilván ez neked nem jelentene problémát
A másik részere inkább nem is reagálnék érdemben. Nem írtam, hogy fagyna a catalyst, vagy hogy minden kártyát érintene (7870 pl tökéletes ugyanott és a hibás kártyát 3 különböző gépben néztem meg!) Elég sok embernek probléma, talán nem kéne félválról venni, és nem vörös szemüvegen át nézni a világot, hanem színesben!
De ha már ennyire értesz hozzá, magyarázd meg, tuningolva miért javul, ahelyett hogy romlana -
Cooley18
aktív tag
válasz
atti_2010 #72 üzenetére
Ez csak 1 hiba. Van még mellette bőven másik, mint a BSOD meg a korábbi kártyákkal is a "fekete halál" és a többi. Ráadásul külföldi fórumokon lehet olvasni róla, hogy nem mindenkinél szüntette meg a black screen hibát, de ha meg is szüntette, lett helyette más probléma. Meg akkor mi van, ha csak most jelent meg? Könyörgöm! Hibás termék került a piacra, vágod?! Ezt akárhogy próbálod szépíteni, fatális hiba! Egész egyszerűen nem szabadott volna addig piacra dobni, amíg rendesen ki nem tesztelik. És egyértelműen teszt hiánya okozta, hogy az Elpida ramokkal szerelt példányok nem működnek megfelelően. Ami legfeljebb akkor lehetne az Elpida hibája, ha nem olyan chipeket szállítottak volna, mint amit rendeltek tőlük. Márpedig ilyenről szó nincs.
Viszont nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megint kiragadtál egyetlen részletet, megpróbáltál belekötni, nehogy véletlenül is lehessen hibáztatni az AMD-t...
Egyébként is odabiggyesztettem egy "akár" szócskát a "hónapokon" elé, még a te hsz-od előtt. -
Cooley18
aktív tag
válasz
atti_2010 #66 üzenetére
Valamit nagyon benéztél. Azokat fanoztam le, akik foggal-körömmel védik valamelyik gyártót, és ha van is valami hiba, akkor jön a "de a másik cégnél is van hiba". Akik ezt teszik, nem fanok?
Dehogynem.
#69: Mint azt a hsz-okból is kiolvashatod, nem igazán javították.MZperX75: Eléggé rosszul látod a helyzetet. Már csak azért is, mert nem okoskodtam semmit. Szimplán kifiguráztam, mert szánalmasnak tartom, amit művel. Én tisztában vagyok vele, hogy hibák előfordulnak. Viszont amikor annyi ember panaszkodik, és nem gyenge hibákat - még ha nem is érint mindenkit - akár hónapokon keresztül nem képesek javítani, majd valaki mindent meg akar magyarázni, hogy valójában más a hibás (hol a júzer, hogy a beszállítók), de - jelen esetben - az AMD makulátlan, hibátlan és tökéletes, majd nekiáll fikázni a másik gyártót, akkor az le tudja verni a biztosítékot. És ha erre: "random fagy,USB3 kilőve" ennyi a reakciód: "Ennek ellenére ez benne van a pakliban.", akkor te is igencsak elfogult vagy... Egyébként APU-t nem, de CPU-t az AMD-től használok, és eszem ágába se lenne Intelre váltani, szóval az AMD nem az esküdt ellenségem, nem úgy atti_2010-nak az nVidia.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
atti_2010 #64 üzenetére
Nem arról van szó, hogy csíkozódik akármilyen játék a kártyával, hanem arról, hogy gondol egyet és beáll mint a szög. Ha veszek egy VGA-t és állandóan meghal, akkor én azt visszaviszem max az első sikertelen driver után. Legyen az AMD, nVidia, VooDoo 2, S3 Trio, uruk-hai, dementor vagy bármi.
-
MZperX75
addikt
válasz
atti_2010 #66 üzenetére
Csak azt nem értem,ha valakit nem érint a téma,mert NVidiától vásárol még csak nem használ sem AMD APU-t,vagy AMD VGA-t,azaz semmi tapasztalata nincs,az miért okoskodik itt.
Azt tudod tenni,hogy nem veszed magadra és állsz le vele vitára,ebben te is hibás vagy.
Jelenleg csúcs GPU-t használok kis százalékát,és a userek mégkissebb százalékát érintik az ilyen "hibák".
Nem létkérdés.
Lassan csak nevetek,az ilyeneken....
Annak ellenére ,hogy a 13.9 catalist+framenetwork4.5 szétcseszte Win7-esemet random fagy,USB3 kilőve.....
Ennek ellenére ez benne van a pakliban.(A8-3870K) -
Cooley18
aktív tag
válasz
atti_2010 #64 üzenetére
De te nem vagy fanboy, ugye?
Érdekes módon nálam a Bf3-mal sem volt gond, de még ha volt is ilyen hiba, nem igazán összevethető 1 játékban jelentkező hiba alapvető működési hibákkal, nem gondolod? Persze, hogy nem, mert jelenleg az AMD a problémásabb... Jaj, de tudom nálad soha az égvilágon semmi baj nem volt még szoftveresen sem, és ha valakinél van hiba AMD-vel, az kivétel nélkül júzer error, hogy is felejthettem el?!
-
siriq
őstag
válasz
atti_2010 #20 üzenetére
Abu azt irta nemreg, hogy tobb tesztelesi fazison megy at egy beta mint egy whql driver.
Ezt magyarazd meg a bs halalos embereknek. Biztosan ertekelik majd, hogy lassan 1 honapja nem tudnak erdemben jatszani stb..
Masnak meg van vele. Sajat tapasztalatod nem sokat er ha masoknak illetve masnak nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest