Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
atti_2010 #92 üzenetére
Hát persze kicserélik, ha kicserélik... Mindez csupán idő vagy posta költsége, amig eljut a boltba és utána cirka 1-2 hónap, de nyilván ez neked nem jelentene problémát
A másik részere inkább nem is reagálnék érdemben. Nem írtam, hogy fagyna a catalyst, vagy hogy minden kártyát érintene (7870 pl tökéletes ugyanott és a hibás kártyát 3 különböző gépben néztem meg!) Elég sok embernek probléma, talán nem kéne félválról venni, és nem vörös szemüvegen át nézni a világot, hanem színesben!
De ha már ennyire értesz hozzá, magyarázd meg, tuningolva miért javul, ahelyett hogy romlana -
Simon02
tag
Kérdezném azokat, akik szerint ez a fekete halál jelenség nem komoly probléma, hogy akkor is így tekintenének rá, ha az ő kártyájuk csinálná? Olyan kifogással senki se jöjjön, hogy akinek egyre telik, annak többre is, mert ez nem igaz! Egy 80 ezres vga nem akkora tétel még (pl ennyi egy komoly mobil, vagy egy műszaki vizsga
)
Amd/ati kártyáknál általános probléma lett, amit évek óta nem sikerült megoldani... Az én Asus 7970 top-om is ezt csinálja bizonyos programokban, bármelyik driverrel! Hatalmas bosszúság! És ha már így szóba hoztam, kiváncsi lennék, hogy az vajon mitől lehet, hogy ha felfelé (!) módosítom az órajelét 1100/6000-re, akkor majdnem mindenhol megszűnik a hibajelenség, miközben gpu-z-vel monitorozva a gpu feszültsége változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest