- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #88 üzenetére
Bizonyára ezeket nem lehet megtenni kiadás előtt pár héttel, mikor már hónapok óta gyártják a kártyákat ...
De még csak egy sematikus ábrát se kaphattak a gártók, hogy ide kerül a mag, ide a memória meg a vrm, aztán gyártsatok hozzá hűtőt. Nehéz ezt felfogni egy átlag embernek, na.280x is más pcb-t kapott... Továbbmegyek, fórumokon nemrég láttam hogy valaki a 290-re rakta rá a 280x-es hűtőt.
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #86 üzenetére
Az már december lesz...
Ha engedte volna, akkor kijöttek volna ugyanúgy mint a 280x-ek. Engem már nem érint, egy 290-essel kevesebb kártyát adtak el, viszont a driverekkel én is szívok még mindig. -
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #83 üzenetére
Az a baj, hogy nem úgy kéne lennie, hogy volt valahol ahol annyit ment a bolti kártya, hanem a 90%-a a boltiknak is úgy kellene mennie mint a tesztpéldányok amiket kiküldtek és cikkeztek róla. Új ventivezérlés meg = a még nagyobb porszívó hanggal. Tudom a vevő a hülye hogy hangos kártyát vesz, nem a mérnökök marketingesek akik egy top kártyára nem tudtak értelmes hűtést rakni.(és nem is engedték a gyártóknak)
-
Jack@l
veterán
Biztos? Mert nálam szénné fagy meg kiugrál desktopra, háromszögezik a 7970 vele...
Visszarakva a b9.2-t szépen megjavult minden. Nincs se a proci se a kártya húzva. Hőfokok a béka segge alatt.Amúgy nem az volt az állítás hogy nem tesztelik le, csak az hogy nem tesztelik jobban mint a whql-esket.
-
Jack@l
veterán
válasz
Malibutomi #41 üzenetére
A 13.9-es catalyst?
-
Jack@l
veterán
Hogy menne több fázison át?
Nem a bétából lesz a teljes amit még az MS is validál? Gondolkodjatok mielőtt benyaljátok/terjesztitek a hülyeséget.
Más: Nálam is volt egy fagyás 7970-el tegnap ezzel az új driverrel, megtanulhatnának végre írni egy normálisat...
Megint más: Innen csókoltatom a Catalyst fejlesztőit, hogy azt a rohadt pipát nem lehet telepítéskor kivenni a szutyok Gaming evolved app mellől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest