- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Van egy pár képem róla, a CPU dolgozik, a videókártya meg elvan, néha be-bekapcsol, terhelése sem ugrik soha meg, én a nagy ígéretek után azt vártam, hogy legalább az avivo teljes mértékben a videókártyát dolgoztatja, és a processzort hagyja (viszonylagosan) pihenni.
[link]Remélem a kép nem lesz oriási.
-
antikomcsi
veterán
Akkor mondom másképpen.
Ha az nv gyártaná a gt200b lapkákat, és lenne gtx285, akkor sem árazná le.
Szerintem nem lőné be az 5850 alá árban, mert nem férne oda az ego-tól.(#55) kelzsoca
Példáúl a marketing miatt.
Vagy, ha egyszer kipróbálod milyen 3D-ben játszani, és beleszeretsz akkor is erőssen elgondolkoznál.
Ez többet ér, mint a fiziksz és a cuda együtt.
(#53) Translator
Most azért már lehet kapni, 68-69K egy 5850, és 99K-ról indul a 5870. Úgyhogy ha pénz nemszámít, akkor hajrá.
Anno én is akartam venni, mostanra meg likviditási gondjaim lettek. (Hülye karácsony)
-
antikomcsi
veterán
Elméletileg elég lenne a program kódon változtatni, mert az amd szerint ezek a kártyák másfajta kódot igényelnek, mint az 5000-es széria. Úgylátszik lenne megoldás, csak nincs "kedvük" a szoftveres csapatnak munkát adni.
Ez érthető, mert rövid időn belűl kétszer lehet megfejni ugyanazt a tehenet. Az persze igaz, hogy ez a mezei felhasználókat nem nagyon érinti, hisz a homeuserek nem nagyon használnák ezeket a funkciókat, nekik elég, ha a játékok dübörögnek.
Munka környezetben pedig a vállalatok, nem tökölnek, hanem ha kell megveszik az újat.
Egyébként az 5850-nek lenne ellenfele, mitöbb van is, de csak teljesítményben, árban még így sincs. És az nv márcsak presztisből sem fogja lejebb vinni a 285-ös kártyák árát, pedig pillanatnyilag bárki boldog lehetne egy 60K-s gtx285-el. Kár, hogy amikor ennyibe fog kerülni, már senki nem lesz vele boldog annyira.
-
South Velen
addikt
Szerintem még ez az árazás is mehetne feljebb. Ha én felelnék az ATI üzleti döntéseiért, akkor már 350-450 dodó lenne a HD 5850 és 5870 ajánlott árcédulája.
És ez miért lenne jó az AMD-nek? Merthogy nekünk így sem jó, úgy meg abszolút nem lenne jó, de már itt is súrolják azt a határt, hogy már magukkal csesznek ki. Példának okáért ha még vagy 2-3ezer Ft-tal felmenne az 5770 ára, máris GTX260+-ot vennék. De már egyáltalán nem is gondolkodom 5850-ben, pedig amíg 63K körül volt, gondolkodtam rajta, csak épp vártam, hogy csökkenjen az ára. Pfff.
Ha úgy lenne max a profit, hogy 350-450 lenne a kártyák ára, akkor annyi lenne az ára... Nem kell itt jótékony cégnek beállítanod az AMD-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest