- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Éppen ezt mondtam, a profitmaximalizáció érthetően fontosabb, mint a "vevőérdek", de a két dolog kapcsolatban is áll egymással (illetve első tartalmazza másodikat), tehát, ha 500-700 dollár ár mellett lenne maximális a profit, akkor annyiért adnák. Csak nem ilyen ár mellett maximális a profit, és nem is 350-450-nél, hanem a jelenleginél
-
South Velen
addikt
Szerintem még ez az árazás is mehetne feljebb. Ha én felelnék az ATI üzleti döntéseiért, akkor már 350-450 dodó lenne a HD 5850 és 5870 ajánlott árcédulája.
És ez miért lenne jó az AMD-nek? Merthogy nekünk így sem jó, úgy meg abszolút nem lenne jó, de már itt is súrolják azt a határt, hogy már magukkal csesznek ki. Példának okáért ha még vagy 2-3ezer Ft-tal felmenne az 5770 ára, máris GTX260+-ot vennék. De már egyáltalán nem is gondolkodom 5850-ben, pedig amíg 63K körül volt, gondolkodtam rajta, csak épp vártam, hogy csökkenjen az ára. Pfff.
Ha úgy lenne max a profit, hogy 350-450 lenne a kártyák ára, akkor annyi lenne az ára... Nem kell itt jótékony cégnek beállítanod az AMD-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest