- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
oké, megkövetlek, ebbe nem gondoltam bele, abban viszont szerintem egyet tudunk érteni hogy ez egy nagyon-nagyon speciális minősített eset, és ha valaki kontextus nélkül állít olyat amit te írtál, az valószínűleg vagy nettó nem mond igazat, vagy nincs tisztában a szükség és a kényelem fogalmi különbségével.
-
fatpingvin
addikt
valóban nem írtál semmi konkrétat, csak önmagában ezt a kontextus nélkül komolyan vehetetlen állítást.
így árnyaltabb, ezt megadom, bár azt továbbra sem tudom elképzelni hogy mi lehet az a végletekig optimalizálatlan munkamenet amivel 150 méteren kell oda-vissza járkálni autóval. amúgy elég nagy bakot lőttél, középiskola alatt főleg ilyenekben dolgoztam, szerencsére nem vállalkozóként. szóval én is elhiszem rólad hogy nagyon okos vagy, de azt látom nem tudod elképzelni hogy a tiédtől eltérő tapasztalatok is léteznek. -
fatpingvin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest