- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
oké, megkövetlek, ebbe nem gondoltam bele, abban viszont szerintem egyet tudunk érteni hogy ez egy nagyon-nagyon speciális minősített eset, és ha valaki kontextus nélkül állít olyat amit te írtál, az valószínűleg vagy nettó nem mond igazat, vagy nincs tisztában a szükség és a kényelem fogalmi különbségével.
-
fatpingvin
addikt
valóban nem írtál semmi konkrétat, csak önmagában ezt a kontextus nélkül komolyan vehetetlen állítást.
így árnyaltabb, ezt megadom, bár azt továbbra sem tudom elképzelni hogy mi lehet az a végletekig optimalizálatlan munkamenet amivel 150 méteren kell oda-vissza járkálni autóval. amúgy elég nagy bakot lőttél, középiskola alatt főleg ilyenekben dolgoztam, szerencsére nem vállalkozóként. szóval én is elhiszem rólad hogy nagyon okos vagy, de azt látom nem tudod elképzelni hogy a tiédtől eltérő tapasztalatok is léteznek. -
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
válasz
Krugszvele #54 üzenetére
ez és így. aki csak a saját seggét utaztatja, az fizessen. ahol ténylegesen valamilyen szükséget fedez a dolog, ott lehet költséget csökkenteni.
igen, ez vastag szopatás
...nak tűnik azok számára, akik nem képesek felérni ésszel hogy a sarki kisboltba is autókázás nem egy szükséglet hanem egy luxus. az ilyeneket meg leginkább csak a pénztárcájuknál fogva lehet leszoktatni a hülye szokásaikról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest