- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
fatpingvin #124 üzenetére
ok, velem lehet beszélni
valóban, nem tartottam relevánsnak a téma szempontjából, abba a hozzászólásomba amire válaszoltál, ezért nem is írtam bele a körülményeket.
ezen mehetett félre a dolog, sorry.
-
hNp88
aktív tag
válasz
fatpingvin #122 üzenetére
hát nézd, van, hogy hétvégi napokon egy nap végigtolok 3-6 címet, ahol kisebb munkák, hibakeresések, gyors javítások vannak. ezek gyakran egymástól ilyen elenyésző távolságra vannak egy lakótelepen belül.
meg mikor a főállásomból indulok dolgozni - ehhez eleve reggel már autóval kell jönnöm, kb 500 méterről
és délután megyek a 2 kilométerre levő tetthelyszínre. esélyem nem lenne gyalog bóklászni, meg pakolászni jobbra-balra, mikor minden perc számít. ez nem túlzás... ha ebben dolgoztál akkor tudod.
igyekszem tervezetten, minél kevesebb indítás/leállítás mellett abszolválni a dolgokat, csak sokszor kb. lehetetlen.
itt Egerben egymás mellett van a munkahelyem, a tesco és a lidl. (meg az obi
) na az ilyen körmenetes vásárlásokat úgy szoktam intézni, hogy az autó marad szépen a melóhelyemnél, átsétálok a vásárlandó dolgokért, aztán visszatrappolok a kocsihoz. hülye lennék 50 méterek miatt indítgatni csóri 2.0 CDTI-t ha nem nagyon muszáj
szóval ja, a körberöhögés igazából ennek szólt: "ilyen egyszerűen nincsen hogy "muszáj" vagy ekkora távokra járatni a motort." de, van. gyakrabban, mint szeretném.
megesett már az is, hogy biciklivel mentem szerelni, mikor a szerszámok fent voltak a munkaterületen, fölösleges lett volna az autót beindítani.
a sok indítgatás/rövidtávozás ellensúlyozására az átlagtól gyakrabban cserélem az olajat, meg OMV prémium dízelt kap a jószág, remélem gyakorlati haszna is lesz ennek
-
hNp88
aktív tag
válasz
fatpingvin #118 üzenetére
persze, majd pakolászom folyamatosan az autó és az emelő között a szerszámokat, adott esetben anyagot stb... ami aztán szóródik jobbra balra..
a megrendelő számára is hatalmas meggyőzőerő lenne
talán a délután 5-ös "műszakkezdésemmel" hajnali egyre haza is érek így
továbbá a villásemelőt otthon a parkolóban lezárom és beriasztom
ez még viccnek is rossz volt, remélem így nem haragszol a körberöhögésért
elhiszem, hogy nagyon okos vagy, de, hogy kétkezi szakmában egy napot nem dolgoztál az is biztos, főleg vállalkozóként nem.
ps. való igaz, elfelejtettem beleírni (a téma szempontjából nem is releváns) hogy másodállású villanyszerelő vagyok. talán ez kicsit árnyalja a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest