- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
ld fentebb: 109-es üzenetben leírtam ezt az alternatívát is
-
deathtania
senior tag
válasz
D4rkAv3ng3r #123 üzenetére
a sulidnak ehhez semmi köze nincs. kinyomtatod az igénylőlapot a T.SZ.huról, beiszed TO-ra, ott lepecsételik, elküldöd postán, kapod a csekket, befizeted, oszt kapod a windóóózt meg az egyebeket. ennyi.
ez egyetemistáknak azt mondom, tényleg jó lehetőség, mert azért 3kért jogtiszta oprendszert meg office-t kapni, az azért valami. én még (halleluja) jó pár évig használhatom
(lehet, hogy a win8-at is megérem a programon belül
)
-
deathtania
senior tag
válasz
Balázs Z. #98 üzenetére
szerintem megcsinálhatod, és legfőképpen azért, mert a tisztaszoftverben két lehetőség van:
1. csak az alanyi jogon járó licenszkulcsokat/telepítőkulcsokat kéred, és ezért nem kell fizetned.
2. 3000HUF-ért kapsz telepítőkulcsot és telepítőlemezeket is: win7, office 2007 ilyenek. én mondjuk csak azért várok még a megrendeléssel, hogy az Office 2010 is benne legyen már a pakkban.ha az első megoldásból indulok ki, akkor elviekben működhet a dolog, és úgyis a licenszkulcsod adja meg, hogy milyen windóz használatára vagy jogosult.
remélem tudtam segíteni.
-
deathtania
senior tag
RC1ről egy kis leírás. amúgy volt RC1, csak utána nem volt RC2, hanem jött az RTM, de RC1 néven került a microsoft letöltőoldalra.
megnéztem, bocsi, tévedtem, tényleg 7100 volt, lehet, hogy csak vmelyik frissítés miatt írta ki a desktop a 7600-at (ami télleg az RTM volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest