Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
És mi a vádaskodás benne? Ez a használati idő szerintem eléggé megtévesztő, nehezen értelmezhető dolog az új Iphone tulajok, de még a régiek nagy része is azt hiszi a használati idő a képernyő idő. Legalábbis az Iphone tulajok nagy része sem tudja értelmezni mi ez pontosan. Legalább már bevezették a kijelzőidő mérését a használati idő mellett, így felmerülhet sokakban a kérdés mi is lehet a használati idő akkor.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
"...amellett volt bő 7 óra (kijelzős) használat"
Ezt írtad. Ez csúsztatás mert 7 óra használati idő nem 7 óra kijelzős idő az iphoneon.
(#179) den89
Te is terjesszed már ezt a hülyeséget. Használati idő=/=kijelző idő....
Bemásolom csak hogy értsétek:
Usage: Amount of time iPhone has been awake and in use since the last full charge. The phone is awake when you’re on a call, using email, listening to music, browsing the web, or sending and receiving text messages, or during certain background tasks such as auto-checking email.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként amikor írják sokszor hogy Iphone milyen optimalizált, mert két maggal is milyen gyors baromira csúsztatás. Mert bár a proci tényleg kétmagos, de az S szériában már 6 magos GPU van, azaz összesen 8 magos egy Iphone is. "Pl. Iphone 6S plus: a kétmagos 1,84 GHz-es processzorral és egy hatmagos PowerVR GT7600-as GPU-val felszerelt A9-es SoC-nek"
De tényleg jól optimalizált és egyszerű hatékony a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Hogyha elolvasod a tesztet pont ezt csinálják, a beszélgetési időt (talk time), a böngészési időt (Web browsing) és a videólejeátszási időt is tesztelik (Video playback) és ezeket súlyozva jön ki az üzemidő. Sőt felül a 3 húzókával te is súlyozhatsz a három hasbálat között, neked melyik a fontosabb: [link]
De tényleg befejezem, de ezek azért jók mert azonos körümény között történik a telefon akkuidő mérése.
A 6S plus-nak tényleg elég jó az üzemideje a felső harmadban található, arra azt mondom oké. de abba viszonylag nagyobb aksit pakoltak, és lám tök jó üzemidőket is ér el, milyen érdekes. Ezt magyarázom.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Jó csak ezt az 1 hetes fogyasztási adatokat hanyagoljátok, teljesen értelmetlen. WP is az volt idióta dolog ilyeneket kitenni, amikor nem egy hétig hanem csak 4, vagy 6 napig ment a telól. Ahogy a usage time/használat is egy Apple által kreált valami, ami jól mutat de semmi értelme ezt már több helyen, fórumon ki lett beszélve. Ami számít a tényleges összehaonslítás azonos körülmények között: itt apl az Iphone 6s a sor végén kullog valahol: 62 óra üzmeidővel, mondjuk ennél tényleg sokkal jobb az SE 73 óra akkuidő, de ezeket simán verte a 42 ezres Lumia 640 dual (76 óra akkuidő) és még ezer telefon. És ezek teljesen azonos feltétek mellett vannak: [link] Ez a valóság sajnos.
A 6S üzemidőben a lista alján van szégyen.[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Csak azt magyarázza el valaki mi az, hogy 3 óra használat a fő és zároltképernyőn, meg beállításokat nézegette 1,1 óra, meg telefon a képenyőn 44 perc, amikor valaki telefonál, nem kapcsol ki a közélségérzékelő miatt kijelző? Meg ha így van akkor miért töltögetik naponta az Iphonjukat az ismerősök és este már az Iphonjuket.
A másik kérdésem, hogy az utolsó 7 nap értékeit mutatja a táblázat, ugyanakkor 4 napja volt töltve a készülék, akkor a 7 napos használati idők miért is fontosak nekem? Lehet az töltés megelőző előző 3 napban agyon strapáltam naponta töltögettem, de azt nekem most itt miért is fontos?
No tök mindegy ugyanez volt a WP-n is az utolsó 1, 2 vagy 7 nap használati értékeket mutatott, ami használhatatlan igazán bármire is, miért nem lehet a legutóbbi töltés óta eltelt kijelző, és egyéb használati értékeket mutatni? Ez annyira bonyolult?"Legalapabb whatsapp, messenger, skype - sosem fogom megérteni, hogy miért, mitől alap?" Ismerőseim mind ezt használják plusz még a Vibert esetleg
Kali:
- whatsapp azért mert nővéremékkel, családdal szüleimmel ezzel tartjuk a kapcsolatot, egymilliárd felett van a whatsapp felhasználók száma: [link]
- Skype, Brazíliával, Hollandiával, időnként szülimmel szoktunk skypolni, videótelefonálásra LTe-n szerintem most is ez a legjobb, legmegbízhatóbb, és legelterjedtebb alkalmazás
- Messenger: nem kötezeli ismerősökkel ez a legegyszerűbb kapcsolattartás, pl. a 25. éves általános osztálytalálkozóval kapcsolatban ezen keresztül kommunikáltak a szervezők.[ Szerkesztve ]
-
Látnok
aktív tag
Így van, én is ezt írtam. És ahogy mondtam is a céges teló váltáson gondolkodom, milyen lehetőségek vannak:
- WIN 10: nos még nincs kész, sok a hiba, pedig tetszik, de ahogy olvasom sok az elégedetlen felhasználó.
- Droid: valahogy nem jön be, és szeretem, ha az adataim biztonságban vannak. Jó lenne egy csúcskészüléket tesztelni, hogy dönteni lehessen)
- iOS, stabil, biztonságosabb a droidnál, de itt is van hülyeség.Persze a BB sem tökéletes, sőt, szóval kell kompromisszum, de mivel szerintem az adatbiztonság lényeges, sok választásom nem lesz.
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
Látnok
aktív tag
Bevallom főleg a kollégáim által használt iPhonokat szoktam csak próbálgatni, de nekem még nem volt ilyen készülékem. Azt biztos, hogy az alma nagy előnye a stabilitás, amit csak kevés gyártó tud hozzá hasonlóan nyújtani (bár pl az én kedvenc márkám igen).
Azonban vannak olyan hiányosságai az iphonnak, amik miatt nem tudom, hogy a következő céges telefonom a BlackBerry után mi legyen (a stabilitás az iOS mellett szól, viszont az alábbiak nem):
- programozható értesítési led (imádom, hogy az asztalon fekvő telefonon a led színéből tudom, hogy milyen értesítés jött).
- NFC, szeretem, akár mobillal történő fizetésre is.
- HUB-hoz hasonló értesítési felület, (nekem nagyon bejött, ha ott nézed meg mi jött, és válaszolni akarsz, nem nyitja meg az adott alkalmazást, hanem az értesítési felületről intézheted a választ)
- valós multitasking (ritkán használja ki az ember, de jó dolog)Szóval sajnos egyik rendszer sem tökéletes, ezért mindig kell kötni egyfajta kompromisszumot. Egy csúcs telefon esetében az ára is az.
De, azért valljuk be az adataink biztonsága is nagyon fontos dolog, és pl abban sem a droid jár az élen, még akkor sem ha a BB is már droiddal ( )adta ki az utolsó telefonját.
Jó az iOS, drága, de jó, és igen vannak hiányosságai, de sajnos a többi rendszernek is.
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
ToniSoprano
addikt
Hát akkor tanuléj meg angolul, vagy szövegértés általános iskola 3. osztály, erre nem tudok mit mondani, vagy kérj meg valakit hogy értelmezze a táblázatot, megyek aludni.
Vagy ha nem tudsz angolul olvasd el az index cikket ami részletesebb elmést ad :
"Kína különösen nagy érvágás a cégnek, nem csak azért, mert Kína különösen nagy, hanem mert hagyományosan ez a piac volt a növekedés egyik motorja, ahol a 2009-es piacra lépés óta soha nem fordult még elő, hogy visszaestek volna. Ehhez képest most rögtön 26 százalékkal sikerült, a tavaly év eleji 16,8 milliárd dollárról 12,5-re. És bár az iPhone-t még mindig nagyon szeretik a kínaiak, az utóbbi évek robbanásához hasonló növekedésre valószínűleg jó ideig nem lesz esélye a cégnek az országban.
Nemcsak azért, mert az igazán nagy növekedési potenciált már kiaknázták az országban, hanem azért is, mert a helyi gyártók iszonyatos tempóban erősödnek a világon máshol is, de hazai pályán aztán különösen. A Xiaomi, a OnePlus, a Huawei, vagy éppen az Oppo és társaik nemcsak jóval olcsóbbak, de egyre jobb telefonokat is tudnak összerakni.Másrészt nincs, ami helyettesítse a kieső kínai forgalmat. Általában Indiától szokás valami hasonlót várni, de ott még valószínűleg évekig nem tud az Apple igazán beindulni: se elég telefonra költhető pénz, se elég fejlett online kereskedelem, se Apple Store nincs még az országban. Maga Tim Cook is arról beszélt, hogy óriási az indiai potenciál, de 7-10 éves a lemaradás Kínához képest. (Ugyanakkor az 56 százalékos indiai növekedés még így is ígéretes)."
Forrás:[index.hu][ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Ja az Üzeneteket komoly 6 percig nézted meg 5 nap alatt komoly felhasználó vagy. Hát azt gondoltam ha az IOS/Iphone azt írja ki hogy az utolsó TELJES feltöltés óta letelt idő 138 óra, n feltételeztem hogy nem hibás a szöveg amit kiír, de akkor ezek szerint itt is hibás szöveg, vagy fordítás rossz, és eddig senki nem vette észre, vagy lusták javítani. Be kellene jelenteni hibának valakinek végre akkor.
Előbb linkeltem neked, egy 55-60 ezres teló (samsung J5) üzemidejét 6 nap 9 óra:
[link]
Megnyugodtál?
(bár nem tudom minek vesz valaki telefont aki így használja a telefonját. )[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Ne beszélj hülyeséget alig használtál programot semmi nem szinkorniált a háttérben.Pl. whatsapp, viber, messenger skype és társa i hol vannak? Ezek szívják a készenléti időt. És egy sim kártyát használtál.
A kijlező időt és a usage time nem azonos, kb 5 óra kijelző időd van max bár nem tudom mit nézegetted fő képenyőt 1 óráig, meg a beállítások képernypt 57 percig, ez neked miért jó? Igazán a haszonos idő 2,4 óra netezés, böngészés van az egészben 5 nap alatt, akkor minek vettél mobiltelefont?Ez meg hogy utolsó teljes feltöltés óta 170 óra telt el semmit nem mutat, mert nincs grafikon hogy közben nem volt részben feltöltve. Én neked így grafikon nélkül produkálok akár 50 óra kijeéző időt és 10000 óra készenlétit, főleg úgy hogy még az alap programokat sem használod pl. whaatsapp, skype, mesenger, Viber stb. így jó hogy nem szívja semmi az akkut készenéltben
És én dual simmel használom vágod? És mutatok neked, az egyik fórumtárs mérése 6 nap 9 óra használat és 4 óra 26 perc kijlezőidő :[Samsung J5 60 ezres telefon 6 nap 9 óráig ment egyfolytában 9%-on állt] És itt a grafikonból látszik, hogy tényleg nem volt közben kicsit sem töltve a teló.
De nem tudom ennek mi értelme van.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Hát ez baromi rossz üzemidő, ha nekem ilyen rossz kijelző időim lennének két aktív dual simmel fomyamtos LTE-vel nem mutognám. Alig használsz programokat pl. whatsapp, skype, messenger és társai hol vannak?
Újabb példa rá, hogy mennyire rossz az üzemideje az Iphonoknak szörnyű, ennél bármelyik 50-60 ezres min 2500 mAh-s droidos teló jobb. De pl. a redmi 3-mal 8-10 órás kijelzőidőket lehet elérni: pl. itt a telóm délután 3 óra 27 prec kijelzőhasználatnál állt 53%-on és elég sok program megy online a háttérben pl. Whatsapp, Skype, gmail, időjárás, bár itt többnyire böngésztem és messengert használtam:
[kijelzőidő]
[link]Kali: a mostani cikkben a táblázatot nézd meg "greater china" sor és ott a "year to year revenue" oszlopot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Magisk
- Delta Force (2024)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest