- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz ToniSoprano #101 üzenetére
Te vagy itt az ügyeletes Apple/Iphone fikázó? Én sem szerettem őket sosem, sőt nem is akartam elvből sem Iphone-t sokáig (a sok műmájer miatt, aki anyuci, apuci pénzén kapja és arra feszít, na meg az ára miatt). De egy idő után megérik az ember, hogy túl tud lendülni az előítéleteken és az említett műmájereken.
Attól függetlenül, hogy android, ios, vagy wp, egyik mai telefon sem lehet túl büszke az üzemidejére. Elvétve 1-2 kivétellel. Szóval emiatt felesleges ostorozni az Iphone-t. Nekem 2 hete van SE-m, előtte androidos telóm volt. Megtetszett az IOS, számomra nem zavaróak a korlátozások. Le tudok játszani vele mindent, amit akarok, stb. Üzemidőről pedig annyit, hogy átlagos használat mellett simán hozza nálam a 3 napot, ha kicsit jobban gyötröm, akkor 2 nap. 8-10 órás kijelző idő az átlag. Ebben van játék, meg minden. De ki lehet belőle hozni 4-5 napot, ha a legfőbb funkciókra használja az ember. Többi Iphone-nal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni (bár a plus-ok is elvileg elég jól bírják), de nálam ez is egy szempont volt, hogy az SE aksija elég jól bírja, azon kívül, hogy emberi árban van a telefon. Ennek a mAh csatának pedig, kb. ugyanannyi értelme van mint az mpx csatának. Lehet egy androidos telónak 2000-2500 mAh-os aksija, valószínűleg az SE vagy a plus-ok jobban fogják bírni az szoftveroptimalizáltság, stb miatt. Azért viszonylag az élmezőnyben vannak az említett telefonok aksi idő szempontjából. -
legenda
válasz ToniSoprano #101 üzenetére
látszik, hogy nem ismered az iphone-t és az azon futó oprendszert, mert ha közben rátöltést kap, akkor azt kiírja.
mondom, csak szeretnél ilyen akkumulátoros üzemidőt, de mivel nem ismered a telefont és a rendszert, inkább butaságokat beszélsz és olyan alkalmazásokba kapaszkodsz, amibe semmi értelme.
az imessage online csevegő, mint az általad felsoroltak, vagy ha nem csak írásban csevegős kell, akkor facetime, két e-mail fiókom szinkronizál a háttérben, ha van mit, meg időjárás és még sorolhatnám, de inkább majd akkor, ha valamennyire megismered azt a telefont és oprendszert, amit látatlanban lehúzni próbálsz...
az utólag betett statisztika sem mutat annyit összességében, mint amit én prezentáltam. (nem a kinek a nagyobb játék, csak értsd már meg a különbséget.)
valóban nem sok értelme van, mert felhasználói szokások függvénye, csak te úgy próbálsz érvelni az iphone ellen, hogy nem látod át a működését és képességét, ahelyett gyengének próbálsz beállítani valamit, ami valójában a te kimutatásodhoz képest bőven erős.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest