- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
régen nem volt az, de egy ideje írja külön azt is az ios, ha kijelzős használat volt, hogy mennyi.
annyi a gond, hogy számolgatni és összeadni kell - pláne, ha a kijelzett és a rendszer által számolt intervallum, de aki jól ismeri az oprendszert, az tudja, hogy miről van szó -, azért írtam zárójelben a kijelzőst, illetve nem minden használatot kijelzősnek, szóval nincs csúsztatás.
igaz, esetemben még a telefonálás is kijelzős volt most, mert segítés közben ugráltam a beállításokban, hogy lépésről lépésre mondhassam a kérdezőnek, merre az arra.
a következő hozzászólásodra, ha már szinte lehülyézed az embert; az nézted, hogy nekem nem 6s, hanem a jobb üzemidős 6s plus van?
vagy te is csak általánosítani tudsz és csak a 6/6s létezik számodra a stabil 1 napos, vagy szűk 2 napos üzemidejével?
mert akkor pláne kár ezen vitázni, még ha nem is kardoskodás...
volt note 4-gyem...stb. nagy(obb) kapacitású akkumulátorral rendelkezik, jó az akkumulátoros üzemideje, de annyit nem tudott így, már amennyire tudtam azonosan használni az eltérő rendszer miatt.ToniSoprano; elolvastam közben több oldalon is a jelentést, máshol még érdekesebbeket írnak/"fordítanak", mint az index.
németül nem tudok, de elolvastattam/lefordíttattam úgy is egy erről szóló cikket, mást és mást látnak bele, ha sokat akartak írni és bő lére engedték.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Először fordult az elő, hogy éves szinten csökkenő iPhone eladásokról adott számot az almás vállalat, de az iPadek és a Mac gépek sem fogytak jól.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest