Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz sixpak #90 üzenetére

ez nem feltétlenül igaz, csúcskategóriás androidos telefonok után is átugrok iphone-ra időről időre, de nem azért, mert bármi gondom is lenne az androiddal, vagy akár bármelyik gyártóval/típussal is, egyszerűen csak szeretem a változatosságot. lehet, de inkább biztos, hogy nem csak és kizárólag én vagyok így ezzel.
    vannak bizonyos elvárásaim, ha azokat teljesíti a készülék, akkor futhat rajta android és ios is, én örömmel és megelégedéssel használom.
    nincs olyan telefon vagy oprendszer, ami mindenben jobb a másiknál, így valamilyen téren mindegyik kompromisszumos a másikhoz/többihez képest a legjobbak ligájában is, itt jönnek képbe az egyéni elvárások és preferációk, ami miatt mindenki mást választ, de attól még csak neki/szerinte lesz jobb egyik a másiknál, összességében nem.

ToniSoprano; megint általánosságban beszélt az iphone üzemidőről, pedig a két plus és az se nagyon jó akkumulátoros üzemidőben, más gyártókhoz képest is a legjobbak közé tartozik.
    pont nem olyan régen dugtam töltőre a 6s plus-t, mert jelezte 20%-nál, hogy lassan kellene, de 6. napja megy már, 7 óra feletti használattal;

6s plus

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák