- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Még az Mi3-nak sem adták ki a kernel forrásait. 2015 első negyedévében várható.
Ettől függetlenül sem kapnál a Xiaomitól AOSP ROM-ot, max Lollipop alapú MIUI-t. Ha kintleszne ka források, talán lesznek emberek, akik ezt elkészítik.
Az Mi3 AOSP ROM-ja is Ivan, egy Xiaomi dolgozó munkája.
Annyi persze nyugtató, h az Mi2 forrásai kintvannak és van rá 5.0. -
kurtuzov
senior tag
Attól függ melyiket.
Van a MIUI ból stabil ROM, az nyilván ritkábban frissül.
Van a developer illetve a multirom mindkettő hetente - changeloggal videóval.
De sokszor nagyon nüansznyi dolgok.
Ennek ellenére nem működik rendesen a root, úgyhogy a hét végén kipróbálok egy másik ROM-ot. Nem tudom MiPad-re van-e már magyar ROM, meglesem. -
nemlehet
őstag
Nekem most jött ki OTA frissítésen keresztül MIUI V6 kb 2 napja. Állítólag stabil, bár az en.miui-n még bétaként szerepel. Mindenesetre nekem gyorsult tőle a tablet, főleg a scrollozások folyamatossága javult látványosan. Mondjuk eddig sem szaggatott, szerintem inkább alacsonyan volt belőle az FPS, vagy a smoothing nem volt jó vagy tudja fene nem értek hozzá. A játékok szerintem nem futnak rosszabbul, bár nem szoktam annyit játszani, meg nem az FPS-t számolgatom.
A standby módban sokkal kevésbé merül (kb 1 nap alatt 1%-ot) de szerintem terhelés alatt jobban. Bár én battery saving módban használtam, most meg ezt kivették, úgyhogy gondolom ez az oka.103# bostone
Jó mondom nem kötekedni akartam, csak számomra fura, hogy valaki egyszerre akar a GTA mindegyik részével játszani. Vagy egyszerre NOVA és Modern Combat... Igazából ugyan az csak pepitában. De mindenkinek szíve joga a dolog, csak ha ilyen igények vannak én a 64 gigásat vettem volna mindenképp, mert a mindenféle "hack" megoldások sose az igaziak (évekig használtam link2sd gigerbread alatt mert 512 ROM-os telón lehetett vagy 130 megányi programot telepíteni)
-
kurtuzov
senior tag
Többnyire a bajuk a MIUI ROM fapadosságával és a nem kellő figyelemmel van. Persze a MIUI 6 még nem stabil tehát nem tudom mi a bajuk. Főleg játékoknál panaszkodtak, hogy akadozik a cucc.
Nem tudom, hogy azóta mi változott, mert ezek kb augusztusi posztok voltak. Azóta lapítás van, tehát lehet megoldódott a probléma. Nekem nem akad az tuti. -
nemlehet
őstag
-
kurtuzov
senior tag
OTA jön a 4.10.31 multirom. Nem tudom, hogy ez gyári-e, szerintem nem, mert a multit azt félhivatalosan csinálják a xiaomi.eu oldalán elérhető csapat tagjai.
Ami viszont érdekes, hogy az OTA frissítés elméletileg csak addicionális frissítés lenne, ehelyett mindig ~400MB csomagokat tölt le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest