- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000 #157 üzenetére
Együtt vettük, ugyanonnan a tabot, sokáig ugyanazzal a ROM-mal használtuk. Én a kezdetektől átállítottam magyarra, tehát nem ez a gond. Azonban nekem se jött frissítés OTA kb két hétig, után meguntam és felraktam a peanar féle magyart. Sokkal jobb, nincsenek maradék kínai írásjelek sehol és van root. Erre ugyan nincs OTA frissítés, de nem is kell, 12.12 óta nem is frissítettem.
-
zolikaDB
veterán
válasz
antibes2000 #145 üzenetére
Köszönöm!
-
zolikaDB
veterán
válasz
antibes2000 #142 üzenetére
"Ha hátrahajtod a fedlapot, egy síkba kerül a hátlappal? Úgy értem, h fogás, gépelés közben nem zavaró tartani így a tabletet?"
A kék nem eladó?
Remélem, h vagyula készít egy LITE V6-ot, amit megtett MI3-ra és nagyon-nagyon tetszik!
Én úgy frissítek, h felmegyek ide, és leszedem az aktuális multit, ami nálam azt jelenti, h múlt héten szedtem le az elsőt eddigFelmásolod a gyökérbe, majd Mirecovery-vel felflasheled. Wipe cache és kész is!
Ha lesz valami vagyula-féle okos verzió, ART-al, meg extra funkciókkal, vagy AOSP, akkor meg azt. -
zolikaDB
veterán
válasz
antibes2000 #135 üzenetére
Nem rossz ez a tok
Ha hátrahajtod a fedlapot, egy síkba kerül a hátlappal? Úgy értem, h fogás, gépelés közben nem zavaró tartani így a tabletet?
Az enyém is megérkezett múlt pénteken! Nagyon tetszik, nagyon komoly a vas! Igazából sokat elmondani nem tudok, előttem páran leírták már: hozza, amit vártam, gyönyörű a kijelző, akksiidő volt majd 7 óra, úgy, h egyszer volt töltve és szombat lévén nyomkodtam sokat!
Ki milyen böngészőt használ rajta? (Opera volt, nagyon szerettem/szeretem, de több androidos készüléken tapasztalom (Mipad, Mi3, MIUI, AOSP), h gépelek, és megáll az "írás". Belekattintok a szövegboxba, és mutatja, amit eddig írtam. Nem értem) Párom használ Chrome-ot, úh az nem játszik
UC Browser HD van most terítéken, csak sajnos nincs benne olyan, ami az Operában, Dolphinban megvan: ha gyorsan görgetek egy irányba, mutat egy fel/le nyilat, amivel az oldal tetejére/aljára ugorhatok.
Kijelzővédelemmel hogy álltok? Rendelek ma egy Imak tempered glass-t, meglátjuk ,hogy válik be. Kinek mik a tapasztalatai?
Milyen hasznos programokat használtok, amik jól jönnek a mindennapokban/akár tabletspecifikus appok is jöhetnek! (nem vagyok ősandroidos, ezért kérdem) -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000 #126 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
antibes2000 #126 üzenetére
Köszönöm! Jónak tűnik!
Mennyire vagytok elégedettek a tablettel? -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000 #123 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
antibes2000 #121 üzenetére
Pár élőképet teszel fel?
Illetve, ha hátra van hajtva az "előlap", akkor milyen fogni? Milyen úgy vele írni? Ez az előlap levehető netán? -
zolikaDB
veterán
válasz
antibes2000 #114 üzenetére
En pont nem szeretem az ilyen book stilusu tokokat, egy ilyet akarok venni az enyemhez:
[link] -
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000 #114 üzenetére
Jól néz ki ez is. Asszony azt mondta, hogy neki ezek az árnyalatok nem tetszenek, így mi pasztellebb színűt rendeltünk kéremalássan
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000 #111 üzenetére
Jönni minden gyártóhoz jön
Ami érdekelne, mekkora az összefonódás a MIUI ROM fejlesztők és a Xiaomi közt?
Kb, mint a Cyanogen és a 1+1 közt? -
bostone
addikt
válasz
antibes2000 #95 üzenetére
Szép, de még mindig messze vagyunk például az alkalmazások sd kártyára való telepítésétől, ami valamikor természetesnek számított droidon.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000 #95 üzenetére
Na így már közelebb vagyunk.
Mindenesetre a szokásos nesze semmi fogd meg jól eset, a gugli tkp mossa kezeit, ő kér egy külön engedélyt, a felelősség így a felhasználóé. A rosszindulatú cuccok, meg amúgy is megkerülik ezt és megszerzik az engedélyt, azt csókolom. -
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000 #92 üzenetére
Erre az SD kártya ügyre én is kíváncsi leszek...
Rendeltem a MiPad-hez ROCK smart case - ébresztős tokot. Aliexpressről.
Kettő hét alatt ért ide, nagyon korrekt banda. Ajándékba adtak egy igen jó 3 rétegű screen protector - kijelző védő fóliát is. ~€10,3 volt, most egy kicsit mennek feljebb az árak a 11.11 akciók miatt. Bár most is csak 40 centtel több.
-
bostone
addikt
válasz
antibes2000 #92 üzenetére
Hogyan oldja meg a problémát? Kigyomlálták ezt az égbekiáltó baromságot a rendszerből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest