- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz
zolikaDB #161 üzenetére
Nyami!
Én megvárom amíg kicsit jobban kiforr a dolog, bár ugye a CM az mindig igényel kompromisszumokat cserébe a sebességért.
Revideálnám az előző FTP szerverrel kapcsolatos hozzászólásomat, a 12.12 ROM alatt is teljesen jól megy, csak én voltam a mesüge - nem engedtem át a tűzfalon.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
zolikaDB #159 üzenetére
Én lefuttattam sokáig naponta többször is a frissítés ellenőrzést és nem ajánlott fel újat. Arra bezzeg volt eszük, hogy szellemeskedjenek, amikor a sokadik frissítési próbálkozásnál kiírja üzenetként a tab, hogy nyugi van, meg hasonlók.
12.12 óta még nem frissítettem, de egy dologba belefutottam, nem működik az FTP szerver a stock filekezelőn keresztül. Nem volt sok időm tesztelgetni, de a korábbi multi romban ez spec ment.
-
Pompi
nagyúr
válasz
zolikaDB #154 üzenetére
Köszi az infókat!
Azt hiszem elsőnek megnézem a miuihus 4.12.12-t aztán meglátjuk mit ad ki, vonz a kínai cuccok kipurgálása és a root lehetősége - bár egyik sem létkérés, de majd meglátom.
Régen az ősidőkben miuiztam, még a Nexus One-on kezdtem, valamikor Android 2.3-as időkben
akkor iszonyat felüdülés volt a rendszer az alap droidhoz képest. Aztán amióta két éve Nexus 4 van nem nézegettem, de most jó egy Xiaomi eszközön ismét találkozni vele
-
antibes2000
tag
válasz
zolikaDB #144 üzenetére
igen, hátrahajtható úgyis, hogy egy sikban van a hátlappal, tehát vizszintben van a kijelzőt, ha leteszed az asztlra, tartásban nem zavar semmit, de úgy is lehet, hogy a fedőlap elemeket összehajtod, és kapsz egy kis háromszög alakzatot, ami kicsit megemeli a kijelző elejét, és szerintem igy kényelmesebb gépelni rajta.
meg egy olyan állása is van, ami film nézéskor ideális, hogy nem kell tartani a gépet kézben.
lásd lenti kép.
a Kék tok nem eladó, mert néha elkérem a lányomtól, és akkor a tokot is cserélem, ö a pinkkel használja. -
kurtuzov
senior tag
válasz
zolikaDB #131 üzenetére
Nekem a tokhoz adtak egy "hagyományos" fóliát bőven elég. Az angol fórumokon olvastam, hogy szeretik az üveget is.
A multi ROM tényleg nem túl jó. Vasárnap van és még mindig nem frissül OTA. Ráadásul nem jó a root. Van ugyan superSU, de nem tudja frissíteni magát, nem működik. -
kurtuzov
senior tag
válasz
zolikaDB #127 üzenetére
Én is jókat mondhatok a MiPad-ről. Teljesen rendben van. Igaz még egy percet nem játszottunk vele, arról nem nyilatkozom
Ahogy antibes2000 is mondja a kínai szerverekkel a kapcsolat igencsak lassú. Én a felhőjüket nem használom, hanem az OTA frissítésekre várok mindig órákat mire lejön az a 300-400 MB. Igaz le lehetne tölteni közvetlen is a frissítést és úgy feltolni...
-
antibes2000
tag
válasz
zolikaDB #127 üzenetére
nagyon jók a tapasztalataim. mellette van egy Note 2014 Edition is, Snap800-al, ami szintén nem egy gyenge gép, de én gyorsabbnak és akadásmentesebbnek érzem a Mipadot.
Elég, ha valaki mondjuk megnézi az index.hu-t, ami egy elég problémás oldal, hogy melyik gépen töltődik le gyorsabban, és hol működik normálisan a nagyitás vagy scrollozás.
Nálam a Mipad jobban teljesített, mint a Note.
Komolyabb játékoknál valóban melegszik a hátlap, de akadozást nem tpasztaltam.
Bár nem vagyok egy játékmániás, de kíváncsiságból letöltöttem néhány komolyabb hw igényű játékot, RR3, asphalt, dead trigger, republique, bbr, spider man,ezek mind simán mentek. Az ujjaimat melegítette ugyan a gép, de az elviselhetőség határain belül, nem volt kellemetlen, viszont nem akadozott semmi
Két képet felöltöttem még, de látom azok nem jelennek meg, majd javítom. -
kurtuzov
senior tag
válasz
zolikaDB #117 üzenetére
Önmagában a bumper tokok sem rosszak, pláne, ha hordozáskor van egy plusz tokja, vagy egy fólia ami védi a kijelzőt. Az előző tabon is smart cover volt és tetszett a felébresztős illetve a támasz funkciója.
antibes2000: szerintem ebben az árkategóriában a tokokkal nem lesz gond. Az illeszkedés jó, szerintem még jobban bele is simul a tok fedele, mint pl a korábbi Chuwi-nál. Ez azt jelenti, hogy magától nehezebben kezd el lifegni, igaz egy kicsit nehezebb is ujjbeggyel megtalálni a kinyitást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest