- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem, azért kellett mókolni, mert a kártyaolvasó indítási áramát nem bírta a pi b+ alaphelyzetben.
te ástad ki, hogy ez gpio-n vezérelhető, én megcsináltam, hogy 10 másodpercre megnöveli a tápot az usb-n, ennyi elég arra, hogy elinduljon az olvasó, utána lecsökkentem, és akkor már jó. -
bambano
titán
válasz
KillahHornet #352 üzenetére
Attól, hogy a pi-be két amper megy, az usb portjaira nem adja ki mind a két ampert.
tehát ha az usb vinyódat csak a pi usb portjáról akarod árammal ellátni, az esélytelen.ha jól tudom, ezt a részét nem változtatták a pi2-nek, így azok a rossz tapasztalatok, amiket én a b+-on szereztem, itt is állnak. Nekem egy nyamvadt kártyaolvasót nem bírt elég árammal ellátni, mókolni kellett a konfigját.
-
bambano
titán
gondolkodtam, hogy a sima pi-t lecserélem erre, de mivel átlátszó tetejű dobozt vettem hozzá, egyrészt a kamera miatt, másrészt, hogy szép legyen, így ez kizáró ok lett...
lehet, hogy nem fogják telibevakuzni soha, de kérdés, hogy mit okoz, ha egy sötét helyiségben felkapcsolnak egy csomó neont egyszerre... lefekszik tőle az ajtónyitó elektronika, akkor gáz van. -
bambano
titán
ennek is usb-s ethernetje van, vagy kapott rendes dedikáltat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest