- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Nálam pont eljött a vidokártya-vásárlás ideje, és nagyon az AMD fele kacsintgattam, de az utóbbi idő baklövései miatt nagyon úgy tűnik, hogy a konkurenciától fogok választani valamit.
1. Egy 2015-ös kártyán nincs HDMI 2.0, még a 390x-en és Fury-n sem, amelyeket mint 4K-ra alkalmas kártyaként reklámoznak. WTF? Értem én hogy DP, de sokat érek vele ha a tévéken (amit az emberek 99%-a használ ha 4K-ban akar játszani. köztük én is) ilyen nincs, és még átalakitó sem létezik. Legtöbb helyen még ki sincs irva hogy az adott kártya csak HDMI 1.4-et támogat de a 4K reklám persze ott van, ami akár a felhasználó átverésének is tekinthető. Én is ott voltam néhány napja, hogy már majdnem benne volt a 390x a kosárban mire eszembe jutott hogy olvassak kicsit utána a portoknak. Sehol nem irta a HDMI verzióját a leirásban, nekem pedig nyilvánvaló volt, hogy egy ilyen kártya kell támogassa (szerencse hogy jobban utána néztem).
2. Most ez a driver-gond. Elhiszem én hogy a user elfogadta a feltételeket, de álljunk meg egy pillanatra, ahogy olvastam a gondok nem extrém tuning esetén jönnek elő, hanem már akkor is ha a user csak monitorozás céljából használ valami külső programot. Erre kéne létezzen hardveres védelem egy modern kártyánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest