- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Az eszközkezelőben megnézed a driver gyártóját és ott meglátod hogy kigyártotta az MS-is irt hozzá drivert...
Bár azt nem igen tudom hogy ismereteid mennyire mélyek a winben win-updatén keresztül a régi vgákhoz még lehetett MS drivert kapni HD4850-hez is volt.
Ha nem hiszed, nem hiszed, nem tud érdekelni.Ui: Egy amd-s driverrel se ment a kártya csak közlöm többet is kipróbáltam!!!
Az eszközkezelőben a szoftver gyártójához szokták írni a gyártót Tudom a mostani amd-s drivert amit Win10-hez adnak az upadten keresztül az simán amd-s de lovagolj vissza az időben 3-4 évet és láss csodát -
Szerintem nagyon félreérted azt, amit írok. Nem nV-troll volnék, hanem AMD tulaj, és alapvetően szimpatikusabb volt az AMD eddigi tevékenysége az utóbbi időben, mint az nVidia-é. De ettől még nem tetszik, hogy az utóbbi időben a nagy szavak mellé kevés gyakorlati dolog jutott, az meg pláne nem tetszik, hogy szerecsenmosdatás megy egy ilyen esetben. Ha amiatt megy tönkre a kártya, mert túlhúzza a felhasználó, oké, az ő baja. De itt az AMD driver hibája miatt sűlhet meg, mivel az Overdriver hűtéskezelése hibás volt. Szabadjon megjegyezni, hogy adott esetben valójában még csak túl se kell húznod a kártyádat, elég ha mondjuk 20%-on ragad a venti, és közben le van terhelve alap beállításokkal a kártya...
Tudom, hogy az nV-nél is volt ilyen, nekem is túlmelegedett a kártyám a 196.75-ös WHQL driver esetén. Sem akkor, sem most nem lett belőle szerencsére problémám. Sem akkor, sem most nem emiatt fogok a másik gyártóhoz pártolni.
-
törölt tag
Októberi driverig még biztos, hogy nem volt driveres tuning nV-nél.
Csak gyártói alkalmazásokkal (MSI AB, ASUS GPU Tweak, stb.)... Ezért is nevetséges, hogy nem vállalok olyasmiért garanciát (eleve nem is tőlük veszem a kártyát...) ami amúgy benne van a driveremben és az egyik legjobban reklámozott új feature...
Az más lenne, ha náluk is csak egy külsőleg kiadott app engedélyezné a tuningot."Furcsa módon" kiadtak egy drivert amiben meg elismerték, hogy nem
Érdekes módon a Battlefront grafikai bugokra is jött javítás pedig másnál "nem jött elő" új driverekkel -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest