- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
SpongyaBob #154 üzenetére
Segítek: Driver
Driver frissítésről van szó nem a hardveredrőlAmd-s telepítő frissíti azt is meg a chipset drivert is meg úgy mindent ha full amd-s géped van nem csak a kártyát....
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Beállításokkal kapcsolatos....
Ugyanakkor lelehet szedni simán a radeon settingset is....
Még valami betához már nem jó a ccc csak a 15.11-el müxik így mint a képen.(készült 2015.11.27)
Most 15.11.1 van fenn ami szépen muzsikál leszámítva egy két desktop bugot ami időről időre feltűnik 1 másodpercre.Az előző ccc-ket eltávolítottam a radeon driverrel, összesen 3 db amd-s drivert szedet le egymás után a program, míg az eszközkezelő szabványos vga drivert betöltötte. + egyéb AMD-driverek usb sata stb...
Majd regeditből töröltem minden bejegyzést amit kellet, utána feldobtam a mostanit. -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
SpongyaBob #144 üzenetére
Az usb driverrel is így teszel?
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Az eszközkezelőben megnézed a driver gyártóját és ott meglátod hogy kigyártotta az MS-is irt hozzá drivert...
Bár azt nem igen tudom hogy ismereteid mennyire mélyek a winben win-updatén keresztül a régi vgákhoz még lehetett MS drivert kapni HD4850-hez is volt.
Ha nem hiszed, nem hiszed, nem tud érdekelni.Ui: Egy amd-s driverrel se ment a kártya csak közlöm többet is kipróbáltam!!!
Az eszközkezelőben a szoftver gyártójához szokták írni a gyártót Tudom a mostani amd-s drivert amit Win10-hez adnak az upadten keresztül az simán amd-s de lovagolj vissza az időben 3-4 évet és láss csodát -
KIRA\/NOVA
aktív tag
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
De olyan hiány érzetem van..... Hmmm.......
Megvan mi nincsen CPU sebesség szabályozás
Még 1 kérdés: Ha az AMD nem hajaz a mobil eszközökre akkor minek ez a mobil felület???
Tablet okostelefon etc... -
KIRA\/NOVA
aktív tag
Na Cirmos végre úgy dorombol mint Kata-lisztben 2014.szeptember drekán
Erre vártam hogy legalább annyit tudjon mint a régi, ja és ennél már csak rosszabb lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Milyen routert?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest