- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért írtam, hogy küldje be oda is az a biztos. Vannak rá direkt emberek akik továbbítják ahova kell.
Van pár issue amit beküldtem szeptemberben, azóta nem javítottak és nem is válaszoltak rá, driver notesban sincs benne. Support fórumon legalább nyoma marad és néha még válaszolnak is. -
törölt tag
Ezért engedi csak minimum 1700-tól állítani a memóriát miközben 1550 az alap ? [link]
Mi alapján kényszerít a driver, egy legalább 150 MHz-et tuningra (ha nem azért mert bugos az a rész) ?Erős a gyanúm, hogy a következő hotfixben ez is javítva lesz mindenféle vBIOS mókolás nélkül
-
törölt tag
válasz
Taifa Díaz #56 üzenetére
Valószínűleg "csak" a GCN1 kártyákkal van mert eddig 280X és 270X-szel jött elő, de 290X-szel nem és nálam sem a Furyval (bár nekem eleve letiltották a memória OC-t
)
Az a "baj", hogy a GCN 1,2,3 is más PowerPlayt használ, sőt még architektúrán belül is eltér néhány kártyánál (260X vs 290X) egy ilyen ui váltásnál meg elég sok problémát tud okozni, ha előtte normálisan nem tudják kitesztelni -
törölt tag
Nyugalmi helyzetben szerintem 300 MHz-en kéne működnie, de semmiképp sem 1.225V-on, hanem 0.85-0.9-en (kártyafüggő)...
A memóriát alapból tuningolja pár(száz) MHz-el magasabb értékre mint ami eredetileg a max ezt reportolták redditen és nem tudod lejjebb venni.
Érdemesebb eltávolítani a régi driverek maradékait és megpróbálni újrarakni, hátha csak a "szokásos" hibák egyike okozza... -
törölt tag
válasz
Taifa Díaz #45 üzenetére
Fentebb linkeltem másnál is előjött a hotfixszel...
Próbáld meg az új DDU-val eltávolítani és újrarakni. -
törölt tag
Októberi driverig még biztos, hogy nem volt driveres tuning nV-nél.
Csak gyártói alkalmazásokkal (MSI AB, ASUS GPU Tweak, stb.)... Ezért is nevetséges, hogy nem vállalok olyasmiért garanciát (eleve nem is tőlük veszem a kártyát...) ami amúgy benne van a driveremben és az egyik legjobban reklámozott új feature...
Az más lenne, ha náluk is csak egy külsőleg kiadott app engedélyezné a tuningot."Furcsa módon" kiadtak egy drivert amiben meg elismerték, hogy nem
Érdekes módon a Battlefront grafikai bugokra is jött javítás pedig másnál "nem jött elő" új driverekkel -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Revolut
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iOS alkalmazások
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest