- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A teszthez tartozó topik: OnePlus 3 - Szentháromság
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Fizu után. Most egy LG tv-be ruháztam be.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RIC5I
tag
nem hiszem hogy a vr túl jó lenne s7 nél is látszódnak a pixel rácsok qHD ba fHD még roszsabb lehet :S
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
nagyúr
válasz johnwillow #846 üzenetére
Elfogyott mar az elso nap, miutan felraktak, mivel csak kb 3000 db volt
-
johnwillow
tag
VR headset-et lehet rendelni hozzá? Miért nem találom a honlapon?
-
kano
nagyúr
válasz Aljasvip #836 üzenetére
Kipróbált márkákat kell választani onnan is és akkor nincs gond.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
válasz MakiVerem401 #839 üzenetére
Uhh, 1-2 órája még majdnem 2500 Forinttal volt olcsóbb az a csomag.
mod: ha hozzáadom a kosárhoz, akkor olcsóbb lesz nálam
mod2: amikor a kosárhoz akarom adni, akkor meg kiírja, hogy out of stock...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
PowerBuldog
veterán
válasz MakiVerem401 #839 üzenetére
a Go Big Or Go Home csomag is egyre drágább.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
MakiVerem401
csendes tag
Úgy néz ki tok nélkül fogom rendelni mert nincs raktáron nekik Sandstone. Ezelőtt 2-3 napja néztem, már akkor se volt. A "OnePlus 3 Essentials Bundle" csomag pedig folyamatosan drágul. Most már 14 000 ft. Szóval azt is kihagyom, pedig az elején tervbe volt.
OnePlus3 + 2 év garancia, tokot meg majd rendelek ebay-ről. -
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #828 üzenetére
Lehet ezt is késobb javítani fogják úgy mint a 1+2 kamera ügyileg azt is felhozták. Ha tudsz szólj nekik hogy valami nem kóser a videónál.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
senior tag
Én úgy voltam vele, hogy ha már egyszer telefont veszek, akkor az a gyári tok nem nagy kiadás az alapárhoz képest.
Amúgy tényleg elég jók ezek a kínai tokok, de max 1 évre. Utána vagy szétreped (elridegerik), vagy megkúszik annyira az anyag, hogy már nem tart rendesen. Mint a kínai cipők: occó, és amire eszedbe jutna váltani, már tönkre is ment -
storm3
senior tag
Rendelésnél ékezetes betű mehet a névbe/címbe? Volt már,hogy ez miatt nem hozták ki a csomagot,azért kérdezem...
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
kano
nagyúr
Én az OPO-ra is tőle vettem és korrekt minőség. Most is már megrendeltem, bár még a telót nem.
-
Tibko8
senior tag
Tok Valaki nézte már ezt vagy rendelt ilyet? Mennyire minőségi ?
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz ittakary #826 üzenetére
Milyen minőségit tudsz ajánlani ?
Milyen hosszú a gyári kábel ?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
senior tag
Engem inkább az érdekelne, hogy ki lehet-e kapcsolni a gyorstöltést vagy tervezik-e ezt a funkciót beletenni. Korábban mintha írta volna valaki, hogy nem találta a kikapcsolási lehetőséget...
Ha mást nem, veszek egy 1 amperes töltőt a boltban, nem szeretném ilyennel rövidítani az akksi élettartamát.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz MakiVerem401 #822 üzenetére
A disassembly is kimaradt (lehet ez egyben lesz a drop tesztel ), kíváncsi vagyok milyen könnyen lehet akkut cserélni
[ Szerkesztve ]
-
MakiVerem401
csendes tag
válasz s3nsitivity #821 üzenetére
Ebbe a sorrendbe +1 drop test
-
ghiottone
nagyúr
válasz MakiVerem401 #816 üzenetére
Egy próbát megér: boldbeast nálam még nem volt hibás
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nagyúr
válasz MakiVerem401 #816 üzenetére
most jót kérsz vagy hibásat?
-
MakiVerem401
csendes tag
Tudjátok javasolni egy jó hibás rögzítő appot ami nektek már bevált?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Androidról beszélünk Featured: Top 10 Best Call Blocker Apps for Android
Az alap Stock nem kezeli a hívás blokkolást Nexusokon se viszont ott is vannak olyan ROM-ok amikbe natívan benne van már mert az új Google tárcsázó már kezeli.
Ha az OOS nem kezeli akkor is tudod külső app-al kezelni ha nem akarsz rendszert cserélni.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
MrSealRD
veterán
válasz ittakary #803 üzenetére
Szerintem meg elég furcsa. 1:1-ben nézve olyan mint egy ecsetfestmény... A fák levelei szintén mosottak... Azért nem mondom, hogy rossz, de nem erre számítottam.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
nagyúr
OnePlus 3-mal készült fényképeimből válogattam pár darabot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest