- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A teszthez tartozó topik: OnePlus 3 - Szentháromság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz MakiVerem401 #1216 üzenetére
Kapsz egy emailt... rögtön azután vagy elötte, már változik az orders rész is... és ott lesz hogy track.
Arra kattintva átdob egy oldalra ott látni fogod.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz MakiVerem401 #1213 üzenetére
1,Megrendelted, folyamatban.
2, Valahol a gyártósor és a csomagoló üzem környékén.
3, Amint megkapod a tn számot.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz MakiVerem401 #1089 üzenetére
Nekem is csak a nevem kérdezték, aztán a kezembe nyomták szó nélkül a csomagot, de azért biztos ami biztos írj egy sajtpapírt, nehogy ezen múljon
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
írj egy meghatalmazást a biztonság kedvéért, de amúgy az esetek 99%-ában semmi okmányt nem kérnek
nálam annyit kérdezett a csávó, hogy mi a nevem...
-
L4mie
veterán
Júli 3 ráadásul vasárnap, elvileg nem futárkodnak akkor DHL-ék.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
tovgab
aktív tag
válasz MakiVerem401 #1032 üzenetére
YESS és elnézést, én is befejeztem a fórum "szemetelését"...
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
bem13
csendes tag
válasz MakiVerem401 #993 üzenetére
-
RIC5I
tag
válasz MakiVerem401 #967 üzenetére
vailability: Out of stock
úgy látszik mások is veszik ezt a tokot
viszont igy késik a telefon meg vétel XDHatékonyság nem tetszés kérdése.
-
HeroGod
csendes tag
válasz MakiVerem401 #945 üzenetére
Igen, közvetlen rendelés után kaptam, gyakorlatilag egy időben a 1+ os visszaigazoló emaillel. Utána én simán bank kártyával fizettem, de lehet paypal-al is.
-
HeroGod
csendes tag
válasz MakiVerem401 #936 üzenetére
Nem, nekem sem jelent meg + költségként, email-ben külön kaptam linket a biztosító cégtől, amiben szerepeltek a megrendelés és a megrendelt termék adatai, valamint kitudtam fizetni a biztosítás értékét.
-
tovgab
aktív tag
válasz MakiVerem401 #925 üzenetére
Mivel előre kifizetted, elvileg csak neked adhatnák oda, a személyazonosságod igazolása után, gyakorlatilag viszont az a tapasztalatom, hogy bármelyik futár/postás odaad bármit a címen lévő bármilyen átvevőnek...
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
vranyek
aktív tag
válasz MakiVerem401 #907 üzenetére
Szerintem oly' mindegy, hogy ékezet vagy nem ékezet, mellesleg jelezniük kéne, ha azzal van baj. Amúgy szerencsémre pont semmilyen ékezet nincs, se a nevemben se a címemben...
Bár még mindig bízom benne,hogy itthon majd én is át tudom irányíttatni a munkahelyemre...OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
emeron
tag
válasz MakiVerem401 #907 üzenetére
Ékezettel. Miért?
-
válasz MakiVerem401 #839 üzenetére
Uhh, 1-2 órája még majdnem 2500 Forinttal volt olcsóbb az a csomag.
mod: ha hozzáadom a kosárhoz, akkor olcsóbb lesz nálam
mod2: amikor a kosárhoz akarom adni, akkor meg kiírja, hogy out of stock...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
PowerBuldog
veterán
válasz MakiVerem401 #839 üzenetére
a Go Big Or Go Home csomag is egyre drágább.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
syler123
veterán
válasz MakiVerem401 #822 üzenetére
A disassembly is kimaradt (lehet ez egyben lesz a drop tesztel ), kíváncsi vagyok milyen könnyen lehet akkut cserélni
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz MakiVerem401 #816 üzenetére
Egy próbát megér: boldbeast nálam még nem volt hibás
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nagyúr
válasz MakiVerem401 #816 üzenetére
most jót kérsz vagy hibásat?
-
DeathAdder
veterán
válasz MakiVerem401 #721 üzenetére
Abszolút nem az árkategória a releváns.
Akkor egy Vertu-hoz semmit sem lehet hasonlítani mert mindentől jobb ezek szerint a maga 480-as megjelenítőjével, az 1 giga ramjával..Ebbe a telefonba ugyanaz a soc van mint az S7-be, és magukat is flagship killernek nevezik.
Akkor mégis mihez hasonlítsuk, egy 2 éves flashshiphez?Ha összeszerelési minőségben maradna el akkor azt megérteném, de nem ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz MakiVerem401 #750 üzenetére
akkor ne tessék butaságokat beszélni... ha már azt a nevet kapta h " flagship killer”
más : nézzük meg mit szól hozzá Erica Griffin OPO 3 unboxing
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
Mikor hallottál olyat hogy egy skodát hasonlítottak össze egy mercedesszel.
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
senior tag
válasz MakiVerem401 #744 üzenetére
Mentalitás kérdése.
Én anno a ZTE Blade-emet az első héten rootoltam, mert láttam, hogy milyen csodákra képesek a CM-es ROM-ok, amit az akkori 2.2-es (asszem) gyári android nem tudott.
De amikor az előző telómat vettem, már nem volt kedvem ezzel vesződni, mert jó volt az alap rendszer is (LG b4, ami 4.1.2 hétközpani nyelven). Mára persze elavult, meg is próbáltam rootolni a lollipop őrületnél, féltéglásítottam, majd valahogy vissza varázsoltam rá a gyári ROM-ot, és azóta hálát adok Istennek, hogy működikEnnél a telefonnál talán kicsit bátrabb leszek, de elsőre biztos az alap rendszer megismerésével kezdem. Az eddig látott tesztvideók alapján nekem nagyon tetszik, lehet meg is tartom egy jó darabig.
-
Deck
titán
Pontosan így van. Ezért is vicc, hogy olcsó droidos telefont hasonlítanak a drága iphone-okhoz.
Egy ismerősöm vett droidos telót 35k-ért majd szarozta, lassú, akad stb.. Erre vett iphonet 250k-ért.. De hasonlítgatja a kettőt egymáshoz..
PS5
-
janes1976
őstag
-
janeszgol
félisten
válasz MakiVerem401 #635 üzenetére
"Olyan apróságokról nem is beszélve hogy egy 250 000Ft telefont hasonlítanak egy 125 000ft-hoz."
Mellébeszélsz.
-
FeRkE
őstag
válasz MakiVerem401 #603 üzenetére
Ennek semmi ertelme nincs, semmi koze a valos hasznalathoz.
-
axlfsi
veterán
válasz MakiVerem401 #603 üzenetére
... es ha belegondolsz, mirol is beszelunk?! Az ilyen par masodperces kulonbsegek gyakorlatilag 50-100 forintos kulonbsegeket jelentenek(!)
Ha ezen szoftveresen nem is csiszol majd a Oneplus (de fog!), akkor sem erdekelne. Ne legyunk mar alszentek. Vagy van elo ember, aki egy ilyen teszt miatt, majd a joval dragabb telefont valasztja? Ugyanmar...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Hedgehog9780
tag
válasz MakiVerem401 #540 üzenetére
A formavilág tekintetében nekem nagyon bejön a OP3. Engem még az 5,5" sem zavar, hiszen jelenleg egy Honor 4X-et használok (már a kukába kívánom) de tény, hogy a Honor 7 5,2" mérete jobban a kezemre áll.
A Honor 8-ra azért is kiváncsi vagyok, mert úgymond "most beautiful device from the brand"-nek állítják. -
kano
nagyúr
válasz MakiVerem401 #523 üzenetére
Nem értem ezt a rettegést a szoftvertől.
OOS: A kezdetekben voltak gondok, de a legújabb (ahogy írta ittakary fórumtárs) már rendben volt. Tiszta OS, nincs tele mindenféle fölösleges felületi csicsa-micsával. Amikor több telefonra kellett koncentrálniuk akkor is jöttek javítások az OOS-hez, most, hogy elvileg egy telefon lesz a zászlóshajó, szerintem nem lesz gond.
Engem igazából baromira nem érdekel, hogy hány játékot tud a memóriában tartani (csak kíváncsi vagyok), nem vagyok egy nagy játékos fajta.
Ráadásul azt gondolom, hogy lesz rá hamarosan hivatalos CM nightly is (CM nem teheti meg, hogy egy népszerű telefont ne támogasson).
Egy a gond vele, hogy Lag Free ROM nem lesz rá, mert írta Jgcaap kolléga, hogy nem vesz OP3-at egy ideig.És amit a legjobban tiszteleg a Oneplus-ban, hogy alapban segítőkészek, nem multi hozáállásúak. Tudják, hogy a fiatalok szeretik mókolni a telefonokat és meg is engedik ezt, sőt igyekszenek támogatni.
Korrektek...[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
istnag
addikt
válasz MakiVerem401 #519 üzenetére
Igen ez sajnos igaz, a szoftver optimalizálása helyett igen a hardvert tuningolják, hogy elérjék az elfogadható használhatóságot, sebességet.
Telefont kell venni, nem specifikációt és antutu pontszámot.Nekem a HTC-k nagyon beváltak android vonalon, sőt csak azok váltak be igazán. -
vranyek
aktív tag
válasz MakiVerem401 #519 üzenetére
Úgy tudom, hogy idén erősíteni fognak szoftveres/frissités és karbantartás oldalon, mivel az idei évtől az adott év csúcsmodeljére fektetnek nagyobb hangsúlyt, mivel nem terveznek a továbbiakban középkategóriás modelleket fejleszteni. Én bizakodó vagyok, csak elég elkeserítő ez a június 29-ei várható érkezés...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
nagyúr
válasz MakiVerem401 #513 üzenetére
az egész android úgy szar ahogy van ebből a szempontból... nem képes 100%osan kihasználni a RAMot és a hardver egyéb elemeit
iOS fényévekkel előbbre van ezen a téren
iPad Air2 is van otthon, 2GB RAMmal, hát kb 10 tab Safariban + Facebook + Messenger és egyéb alkalmazások, és NAPOKIG minden megmarad
viszont ott meg azt kell szeretni amit elédraknak, kb a csengőhang választás az egyetlen testreszabási lehetőség -
HeroGod
csendes tag
válasz MakiVerem401 #496 üzenetére
Hát, ha az enyém megjön addig, akkor egy sörért megnyomkodhatod .
-
Outlander
addikt
válasz MakiVerem401 #467 üzenetére
Pláne hogy, nem mindegyik ember van megáldva "magyaros ésszel".
Ez ilyen ungarische gondolkodás mód, minimum 3x kell jól járni mindennel +1 a ráadás.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
storm3
senior tag
válasz MakiVerem401 #437 üzenetére
Hát ha tényleg ez van,akkor gondolom mindenki a 2 év lejárta előtt földhözcsapkodja a telefonját és kap egy vadi újat. Ez a túl szép hogy igaz legyen esete,szerintem.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
TOZ
addikt
válasz MakiVerem401 #434 üzenetére
Így van.
Bár a BL nyitás ide nincs leírva, de az nem sérti a garanciát oneplus esetében. -
petipetya
nagyúr
válasz MakiVerem401 #282 üzenetére
A vásárlás során tudod kiválasztani, íme a lehetőségek, ha biztosítást is akarsz kötni rá:
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest