Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
Nekem megfelel, habár a Honor 7 -é jobb volt.
Itt van példának egy kép, amit tegnap csináltam.
Ami tetszik benne, hoyg az 5,5" képernyö ellenére kissebb a készülék mint az 5,2es H7 (tehát viszonylag kompakt), elég gyors, kiemelkedöen jó a wifi antennája (ott ahol a H7 már eldobta a jelet ennek még simán van), az akku is viszonylag sokáig bírja.
Ami negatív (számomra), az az elölapi ujjlenyomat olvasó (a hátsó jobban kézre áll, illetve a H7 felismerési aránya jobb volt).
-
-
-
Mivel el lehet olvasni a teszteket, így mindenki tudja mit vesz. Szerintem ez ennyi.
Középkategóriában pedig ne is reménykedjünk, hogy kiváló kamera lesz. A gyártóknak fel kell osztaniuk a saját palettájukat.
50 ropiért vettem az általad említett készüléket, ennyit tud. Elmondom , nem király a kamerája, fotózni akarok DSLR, alkalmak lefotózására megfelel a telefonom kamerája.
RN-t meg ne keverjük ide, ez még mindig nem az a topic.
-
-
És hogy miért nem fért bele?
Engem pont nem érdekel, ha nem rakták bele, nem tőlük veszek ilyen jellegű készüléket, mint mondtam ,van annyi szereplő a piacon, hogy lehet mást választani.
Én ebből nem csinálnék ekkora kérdést, nincs és kész.
Lehet rajta rágódni napokig itt a fórumon, hogy ez miért nincs az miért nincs... Majd lesz máshol, és kész.
-
Nem én akarok csúcs vasat.
Olvasd újra, amit írtam.
A kameránál mi a kérdés?
A Mi Note 3-ban elvileg a MI6 kamera kapott helyett.
Avagy most melyikrol akarunk beszélgetni?
Annyi szereplő van a piacon, majd csak talál magának megfelelő készüléket mindenki, meg jacis és joey04 is.
-
-
Ha azt nézed, és a kínai árakat is , akkor a Xiaomi és a vastag profit még mindig nem egy fogalom.
Minimális a haszon ahhoz képest, ami máshol van, persze az elvárás meg az hogy meg olcsóbban adják de jobbat.
Ne lógjon bilibe a kéz.
Pénztárca kinyit és akkor lesz móka. Ennyi, lehet venni drágább készüléket, 150-200 pénz körül
-
South Velen
addikt
Valószínűleg igazad van sajnos.
Mondjuk nekem egy 625-ös is bőven elég teljesítményű, S7 Edgre-ről jövök vissza RN4-re, és csak az a fránya oled hiányzik, semmi más (kamera se érdekel).
Igen, ez a Mi Note 3 nagyon semmilyen lett, pedig a Mi Note 2 elég vagány volt a maga idejében, meg a Mi Note is anno. A Mi Mix 2 bejövős, csak annyiért már inkább S8....
-
South Velen
addikt
A jelenlegi Redmi Pro 60k és OLED, bár már nem nagyon kapni. Nem nagyon drágább az oled, ráadásul a Redmi Prohoz kínai az oled beszállító, nem a Samsung.
Csak sajnos MTK van benne.
Szóval én egy 660-as 4/32-es, OLED Redmi-re várok 4100-as akksival.
Akár 80-at is odaadnék érte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest