Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Full HD már nem menő
-
Gibo
senior tag
Nekem megfelel, habár a Honor 7 -é jobb volt.
Itt van példának egy kép, amit tegnap csináltam.
Ami tetszik benne, hoyg az 5,5" képernyö ellenére kissebb a készülék mint az 5,2es H7 (tehát viszonylag kompakt), elég gyors, kiemelkedöen jó a wifi antennája (ott ahol a H7 már eldobta a jelet ennek még simán van), az akku is viszonylag sokáig bírja.
Ami negatív (számomra), az az elölapi ujjlenyomat olvasó (a hátsó jobban kézre áll, illetve a H7 felismerési aránya jobb volt).
-
-
-
Mivel el lehet olvasni a teszteket, így mindenki tudja mit vesz. Szerintem ez ennyi.
Középkategóriában pedig ne is reménykedjünk, hogy kiváló kamera lesz. A gyártóknak fel kell osztaniuk a saját palettájukat.
50 ropiért vettem az általad említett készüléket, ennyit tud. Elmondom , nem király a kamerája, fotózni akarok DSLR, alkalmak lefotózására megfelel a telefonom kamerája.
RN-t meg ne keverjük ide, ez még mindig nem az a topic.
-
-
total90
veterán
válasz
holozis_HUN #2 üzenetére
Chaos Theory
-
És hogy miért nem fért bele?
Engem pont nem érdekel, ha nem rakták bele, nem tőlük veszek ilyen jellegű készüléket, mint mondtam ,van annyi szereplő a piacon, hogy lehet mást választani.
Én ebből nem csinálnék ekkora kérdést, nincs és kész.
Lehet rajta rágódni napokig itt a fórumon, hogy ez miért nincs az miért nincs... Majd lesz máshol, és kész.
-
Nem én akarok csúcs vasat.
Olvasd újra, amit írtam.
A kameránál mi a kérdés?
A Mi Note 3-ban elvileg a MI6 kamera kapott helyett.
Avagy most melyikrol akarunk beszélgetni?
Annyi szereplő van a piacon, majd csak talál magának megfelelő készüléket mindenki, meg jacis és joey04 is.
-
joey04
titán
Hát az elnevezés is katyvasz, az árazás sem az igazi már minden esetben, az miui betegségeit sem javítják...
-
Kornel
veterán
Nubia z17 van nemzetközi változatban, gyárilag magyar nyelvű ROM-mal, Google alkalmazásokkal? (Nem kínai belpiacos szemetekkel)
Duliee: hol a csúcs vas?
Nézd már meg a kameráját...
Ugyanúgy csúcsnak kellene lennie.Mondd miért nem fért bele a 600+ USD-s árba a Mi6 egészen korrekt kamerája?
-
-
Kornel
veterán
Szarabbra minek cserélnéd?
Mi jobbra cserélnénk, természetesen figyelembe véve, hogy 60-ert már nem fognak Xiaomi-ék felső kategóriás HW-t osztogatni, egyértelműen elkezdték az erősebb vasakat árban is felfelé pozícionálni.
Mod:
Egyébként Xiaomi-n kívül van más kínai alternatíva felső - felső középkategóriában? -
VaDy
tag
Pontosan ez a bajom nekem is, megvettem a redmi note 3 prot anno es azota se jott egy telefon amire le tudnam cserelni, de latom nem csak en vagyok ezzel igy!
-
Kornel
veterán
Ha ezt nekem szántad, akkor olvasd el amit írtam.
Nem várok ingyen jót, de legalább sok pénzért legyen már jó.Azért ez a mi note 3 szépen beleszürkül a kategóriába, ennyiért már bőven lehet mást is venni, ami vagy ilyen vagy jobb HW és egyéb paraméterek alapján.
Mi MIX 2 árban pedig gyakorlatilag bármit lehet kapni.
-
jacis
nagyúr
Ismét felbukkant a homár gyerek...
-
Ha azt nézed, és a kínai árakat is , akkor a Xiaomi és a vastag profit még mindig nem egy fogalom.
Minimális a haszon ahhoz képest, ami máshol van, persze az elvárás meg az hogy meg olcsóbban adják de jobbat.
Ne lógjon bilibe a kéz.
Pénztárca kinyit és akkor lesz móka. Ennyi, lehet venni drágább készüléket, 150-200 pénz körül
-
Kornel
veterán
válasz
South Velen #24 üzenetére
Én most a szutyok Xiaomi kamerák után valami jobbra vágyom, a Mi6-ban már teljesen jó a kamera, az a minimum.
Snapdragon 625 biztos jó, de az erősebb 650 is sokkal lassabb a 835-nel mindennapos használat során is. Persze valószínűleg az eMMC és az UFS közti különbséget is érezni. -
South Velen
addikt
Valószínűleg igazad van sajnos.
Mondjuk nekem egy 625-ös is bőven elég teljesítményű, S7 Edgre-ről jövök vissza RN4-re, és csak az a fránya oled hiányzik, semmi más (kamera se érdekel).
Igen, ez a Mi Note 3 nagyon semmilyen lett, pedig a Mi Note 2 elég vagány volt a maga idejében, meg a Mi Note is anno. A Mi Mix 2 bejövős, csak annyiért már inkább S8....
-
Kornel
veterán
válasz
South Velen #22 üzenetére
Nem lesz.
Nem csinálnak maguknak már nagyon konkurenciát.
Ki venne akkor 120-ert note3-at?A Redmi note 3 pro után láthatóan rájöttek, hogy nem szabad ám a középkategóriába "feleslegesen" erős vasat rakni.
Így több profit marad náluk.Nekem az a gondom, hogy 400-500 USD között sincs már értelmes választékuk 5,5 colban...
-
South Velen
addikt
A jelenlegi Redmi Pro 60k és OLED, bár már nem nagyon kapni. Nem nagyon drágább az oled, ráadásul a Redmi Prohoz kínai az oled beszállító, nem a Samsung.
Csak sajnos MTK van benne.
Szóval én egy 660-as 4/32-es, OLED Redmi-re várok 4100-as akksival.
Akár 80-at is odaadnék érte.
-
Kornel
veterán
válasz
South Velen #20 üzenetére
Persze, 60k és OLED.
Vannak elvárások
MTK meg jó, csak mire az a kérdés. -
South Velen
addikt
Lehetne a Redmi Pro 2 OLED-del, nem bánnám.
60k HUF körül a 4/64-es alapverzió mondjuk....
Szerk.: Most nézem, ebben akkor 835 van? Kicsit félreértelmeztem a sok infót a cikkben.... Akkor biztosan nem Redmi Pro 2 lesz.
Nagyon kár, hogy nem lesz abból semmi..
-
-
VaDy
tag
A ket uj csalodas utan johetne vegre vmi jo!
-
Kornel
veterán
Dual camera, B20, UFS2.1 és jöhet.
-
kiezTe90
senior tag
Na csak nem a chiron gépgyártóval működött együtt, ahogy a Bugatti tette a Bugatti Chironnál?
(Megjegyzem, Chiron gépeken dolgozom)
-
Kíváncsian várom.
-
jUUh
addikt
De jó neve van
kíváncsi leszek jön e Európába
-
zileut
tag
A Redmi Note 5 megjelenéséről lehet vmit tudni?
-
ucli
senior tag
Tárhelyből 265 GB-ot regisztrált...
Kicsit kevesebb az. -
-
-
Soybex
őstag
Bugatti Chiron jutott egyből az eszembe. Nem valami kreatív névválasztás
-
-
Steve1207
veterán
Nem lehetetlen valami hasonló szisztéma, de inkább más név lesz. Viszont én inkább arra tippelek, hogy a MiMax-ba benyomták most a globális LTE háló támogatást és ez is egy hasonló piacot fog megcélozni inkább. Rengeteg megbeszélés, kérdőív volt az elmúlt hónapokban erről Mi fórumon és lám, mintha lenne eredménye.
holozis_HUN: úgy van!
-
dutrás
őstag
válasz
holozis_HUN #2 üzenetére
Nem is lehet érteni. Teljesen követhetetlen a termékpaletta.
-
Wesder
titán
Mi Note 3 Pro lesz, ennek lenne értelme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy darabig úgy tűnhetett, hogy a Chiron a Mi Mix idei modellje, a Mi Mix 2 viszont már forgalomban van, ahogy a Mi Note 3 is. A Chiron viszont megint előkerült.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest