Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mivel el lehet olvasni a teszteket, így mindenki tudja mit vesz. Szerintem ez ennyi.
Középkategóriában pedig ne is reménykedjünk, hogy kiváló kamera lesz. A gyártóknak fel kell osztaniuk a saját palettájukat.
50 ropiért vettem az általad említett készüléket, ennyit tud. Elmondom , nem király a kamerája, fotózni akarok DSLR, alkalmak lefotózására megfelel a telefonom kamerája.
RN-t meg ne keverjük ide, ez még mindig nem az a topic.
-
-
És hogy miért nem fért bele?
Engem pont nem érdekel, ha nem rakták bele, nem tőlük veszek ilyen jellegű készüléket, mint mondtam ,van annyi szereplő a piacon, hogy lehet mást választani.
Én ebből nem csinálnék ekkora kérdést, nincs és kész.
Lehet rajta rágódni napokig itt a fórumon, hogy ez miért nincs az miért nincs... Majd lesz máshol, és kész.
-
Nem én akarok csúcs vasat.
Olvasd újra, amit írtam.
A kameránál mi a kérdés?
A Mi Note 3-ban elvileg a MI6 kamera kapott helyett.
Avagy most melyikrol akarunk beszélgetni?
Annyi szereplő van a piacon, majd csak talál magának megfelelő készüléket mindenki, meg jacis és joey04 is.
-
-
Ha azt nézed, és a kínai árakat is , akkor a Xiaomi és a vastag profit még mindig nem egy fogalom.
Minimális a haszon ahhoz képest, ami máshol van, persze az elvárás meg az hogy meg olcsóbban adják de jobbat.
Ne lógjon bilibe a kéz.
Pénztárca kinyit és akkor lesz móka. Ennyi, lehet venni drágább készüléket, 150-200 pénz körül
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy darabig úgy tűnhetett, hogy a Chiron a Mi Mix idei modellje, a Mi Mix 2 viszont már forgalomban van, ahogy a Mi Note 3 is. A Chiron viszont megint előkerült.
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest