- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
röviden: az apple rugalmatlan és bigott szabályokhoz kötött.
én pedig mindkettőt nagyon nem szeretem. ne akarják már megmondani, hogy mit csinálhatok és mit nem. van aki ezt benyeli, én soha sem tartoztam közéjük.
ezért buknak is nálam és fognak egészen addig amíg ezt nem változtatják meg.
azt pedig nagyon gáznak találnám, ha tegra2, cortex-a9 rendszerekkel nem lehetne multitaskingot csinálni. dehogy nem lehet, neten fent van multitask tegra2 video, 5 alkalmazás megy reccsenés nélkül a mobilban, úgy hogy az egyik task full hd film futtatás.
szóval ez csak apple sajátosság. -
Integra
titán
ha könyveket olvasol hosszasan, sokat, akkor readert veszel természetesen, nem ipad-ot. nem véletlen olyan a kijelzője, amilyen, komoly ergonómia van mögötte.
az ipad mainstream consumer termék. és ennek tökéletes. mész a vonaton irodába, és olvasol fél órát, cikkeket, újságot. hidd el megvan ennek a piaca. aki pedig megveszi az ipad-ot aztesz a hiányosságaira, vagy tényleg nem zavarja.
bőven lesz más még a piacon amivel helyettesítheted, ha mindenképpen szerentéd. multitasking és flash támogatással. -
Integra
titán
engem leszophat az apple, akkor sem veszek, pont az ilyen ostoba dolgai miatt. dugják fel maguknak.
ettől függetlenül azt is gondolom, hogy nagyon jó termék, a mögötte álló gondolatmenet, termékstratégia pedig mai napig párját ritkítja és etalon.
szóval nem hogy versenyképes, de piacvezető lesz kapásból és az is marad, ahogy az iphone is sok tekintetben, és ugyanúgy megkerülhetetlen lesz mint az iphone.ezt el kell fogadni. ez az apple kétségbe vonhatatlan érdeme, de a többi gyártó szégyene is.
-
Ulkesh
őstag
"Szerintem az iPad nem versenyképes a többi gyártó megoldásával szemben"
Dehogynem, sőt…
Csak te rossz szegmensbe helyezed. Az iPad elsősorban e-book és e-news olvasó másodsorban az összes többi amit tud. Ha így nézed, akkor igencsak versenyképes a többi e-book olvasóval szemben, mind az ára, mind a tudása.
(Senki ne jöjjön azzal, hogy az e-ink technológia mennyivel jobb olvasásra, amikor mindannyian 8-10 órát ülünk a TFT előtt azt olvasgatva, azon dolgozva. Valóban jó lesz majd az e-ink, de majd csak 5-6 év múlva, ma még nagyon kiforratlan technológia, amire egy ilyen táblagépet nem lehet építeni.)Szemmel látható, hogy nem akartak egy desktop PC-t belezsúfolni egy táblagépbe, mert annak semmi értelme (ezek az eszközök adott célra készülnek, általános operációs rendszerrel és notebook hardverrel felszerelni ostobaság, ez már bebizonyosodott mostanra, hisz ilyen gépek már vagy 6 éve léteznek, de nem terjedtek el, mert nem jól használhatók).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest