Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Én is hasonló állásponotn vagyok, de én többet vártam az iPad-tól, nekem semmi újat nem hozott, csak nyomták a rizsát hogy egy tábla mind felett, miben tud többet ez mint mondjuk az MSI-é fog?
Tudom van rajta egy megrágott alma, de ezen kívül? Méregdrága és egy nagyra nőtt iPhone, amin még multitask sincs.Elismerem hogy vannak jó húzásai az Apple-nek pl az optimalizáció és a háttér szolgáltatások.
Alapvetően az alma hozzáálása olyan mint 1 gondoskodó szülőé, meg akarja védeni a felhasználót kártevőktől (no flash, meg java, se usb se mem card), és a csalódástól, mert hányan de hényan csalódnának az Apple-ben ha picit is beszaggatna a rendszer, ezért inkább csak 1 progam futtatását engedik, nehogy szegény user csalódjon, és el mondja valakinek.Én ezt így látom, egyrészről jó mert hát ényleg nem lehet szoftveresen tönkretenni (vagyis hát nagyon kell akarni), másrészről nem jó mert számomra pl használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 11 - népalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest