Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Lehet hogy igazad van, és lehet én vagyok maradi (bár minden új technikai cuccra vevő vagyok) ilyet még se vennék, egyszerűen nincs rá szükségem és nem tudnám mire használni, netezni jó a telefonom vagy számítógépem, újságot olvasni jó az újság.
Majd ha a legtöbb újság, létezni fog online formában is, ami ahogy írtad leglább 5-6 év de addigra lesz színes e-ink is, akkor majd hasznosnak fogom gondolni, addig csak annyi a hszna hogy valaki elindította ezt a fajta fejlődést, azt hogy az újságok akarjanak bekerülni az appstore-ba.
És ebből megint csak az Apple-nek van haszna, egyeleőre. Én nem szeretnék arról vitatkozni veled hogy az e-ink mennyivel jobb vagy nem jobb az LCD-nél, mert fogalmam sincs melyik jobb melyiknél, én még nem láttam e-inkes ezközt közelről így nincs összehasonlítási alapom, és eleget láttam a tegnapi iPad cikk topicjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Óra topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- iPhone 16 Pro Max fólia (2db)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest