Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"pedig teljesen jó erdoke példája és tökéletesen megállja a helyét..
más kérdés, hogy te képtelen vagy kilépni a saját kis mikrovilágodból. "Ezt inkább rátok gondolom.
Mindenáron olyan eszközökben gondolkodtok, ami mindenre alkalmas, pedig megtanulhattátok volna már ennyi idő alatt, hogy ilyen eszköz nem létezik, ha meg egy készülék minden felhasználásnak meg akar felelni akkor gyakorlatilag semmire sem lesz használható.A TabletPC mint olyan nem véletlenül nem terjedt el soha, egy ilyen eszközbe nem kell teljes értékú hardver és operációs rendszer és csak a célfeladatát kell ellátnia.
Erre meg az iPad bármilyen Core2Duo-s zajos, melegedő TabletPC-nél alkalmasabb.
Mondhatjuk úgy is, hogy nem vagytok képesek átlépni a korlátaitokon és csak abban tudtok gondolkodni, amit már láttatok, de új területeket elképzelni képtelenek vagytok.
-
Straw
senior tag
Én is hasonló állásponotn vagyok, de én többet vártam az iPad-tól, nekem semmi újat nem hozott, csak nyomták a rizsát hogy egy tábla mind felett, miben tud többet ez mint mondjuk az MSI-é fog?
Tudom van rajta egy megrágott alma, de ezen kívül? Méregdrága és egy nagyra nőtt iPhone, amin még multitask sincs.Elismerem hogy vannak jó húzásai az Apple-nek pl az optimalizáció és a háttér szolgáltatások.
Alapvetően az alma hozzáálása olyan mint 1 gondoskodó szülőé, meg akarja védeni a felhasználót kártevőktől (no flash, meg java, se usb se mem card), és a csalódástól, mert hányan de hényan csalódnának az Apple-ben ha picit is beszaggatna a rendszer, ezért inkább csak 1 progam futtatását engedik, nehogy szegény user csalódjon, és el mondja valakinek.Én ezt így látom, egyrészről jó mert hát ényleg nem lehet szoftveresen tönkretenni (vagyis hát nagyon kell akarni), másrészről nem jó mert számomra pl használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged