Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
az emberek többsége noha már talán találkozott azzal a szóval, hogy ergonómia, fogalma sicsen róla mit is jelent igazán. digitális könyv olvasó? az ipad? ezzel a kijelzővel? LOL..
ok, az ulkesh féle szemellenzősöknek jó lesz ez is, meg az egyszerűeknek, nekik bármit bármikor el lehet adni, csak nyomjuk rá a szeretett logót, aki pedig kicsit komolyabban érdeklődik, az úgyis egy komoly einkes készüléket vesz, ami absz célhardver az olvasásra és nem két nap alatt szülték meg.
nem helyettesítenek ezek a táblák semmit sem, mert ezer sebből véreznek, főleg az ipad amiből egy fél történet hiányzik, de ezt majd a többi gyártó megoldja.
a gyártók egyszerűen igyekeznek az újabb profit érdekében újabb piaci réseket találni, és most éppen ez a divat pár évig majd. látod, a netbook kis vacakok már tűnnek is el. nyávognak a gyártók, hogy nem hoz pénzt, nem az igazi, etc.. mégis mit hittek?! gyártottak jó sok szart tonna számra, talán nullszaldóval. -
Integra
titán
barátok köztet is rühelli mindenki, aztán hányan nézik mégis..
detto az apple.
egyébként meg az értelmesebbje hamar rájön, hogy a létező legnagyobb hiba az, ha valaki márka buzivá válik, mert akkor vágja el maga előtt igazán a lehetőségeket. minden márkának van jól és kevésbé jól sikerült terméke, de nem minden. egy egy baromság.
a cégek pedig erre a szemellenzős felfogásra igyekszenek minél jobban ráépíteni.. -
Integra
titán
röviden: az apple rugalmatlan és bigott szabályokhoz kötött.
én pedig mindkettőt nagyon nem szeretem. ne akarják már megmondani, hogy mit csinálhatok és mit nem. van aki ezt benyeli, én soha sem tartoztam közéjük.
ezért buknak is nálam és fognak egészen addig amíg ezt nem változtatják meg.
azt pedig nagyon gáznak találnám, ha tegra2, cortex-a9 rendszerekkel nem lehetne multitaskingot csinálni. dehogy nem lehet, neten fent van multitask tegra2 video, 5 alkalmazás megy reccsenés nélkül a mobilban, úgy hogy az egyik task full hd film futtatás.
szóval ez csak apple sajátosság. -
Integra
titán
ha könyveket olvasol hosszasan, sokat, akkor readert veszel természetesen, nem ipad-ot. nem véletlen olyan a kijelzője, amilyen, komoly ergonómia van mögötte.
az ipad mainstream consumer termék. és ennek tökéletes. mész a vonaton irodába, és olvasol fél órát, cikkeket, újságot. hidd el megvan ennek a piaca. aki pedig megveszi az ipad-ot aztesz a hiányosságaira, vagy tényleg nem zavarja.
bőven lesz más még a piacon amivel helyettesítheted, ha mindenképpen szerentéd. multitasking és flash támogatással. -
Integra
titán
engem leszophat az apple, akkor sem veszek, pont az ilyen ostoba dolgai miatt. dugják fel maguknak.
ettől függetlenül azt is gondolom, hogy nagyon jó termék, a mögötte álló gondolatmenet, termékstratégia pedig mai napig párját ritkítja és etalon.
szóval nem hogy versenyképes, de piacvezető lesz kapásból és az is marad, ahogy az iphone is sok tekintetben, és ugyanúgy megkerülhetetlen lesz mint az iphone.ezt el kell fogadni. ez az apple kétségbe vonhatatlan érdeme, de a többi gyártó szégyene is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest